Els FUR i els Beals The Band, finalistes del Brot 2018, actuaran a la Mercè i a la Lali Jove!

Els ‘Fur‘ i els ‘Beals The Band’, finalistes de la 8a edició del Festival Brot, pujaran a l’escenari de La Mercè i de la Lali Jove respectivament.

Un dels premis del Brot és facilitar als grups que arriben a les finals del certamen que puguin participar en espais musicals de la ciutat amb l’objectiu de donar visibilitat i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove.

Enguany, després de valorar les actuacions dels grups que van participar a la final del Brot i destacar el bon nivell musical de totes les bandes, els organitzadors de La Mercè i de La Lali Jove s’han decantat per propostes musicals que encaixen amb els artistes amb els quals compartiran escenari.

Els ‘Fur’, amb un estil amb influències del reggae jamaicà i tocs electrònics, actuaran a La Mercè 2018, que tindrà lloc al mes de setembre.

És el tercer any consecutiu que un grup del Brot participa en la festa major de Barcelona, consolidant-se així el lligam entre el Festival Brot i La Mercè, com a plataforma de grups emergents de la ciutat. Al 2016 van ser els’ ICE Crime‘ i el 2017 els ‘Ominira‘ amb els seus insòlits sons.

D’altra banda,  els ‘Beals The Band’, amb el seu ritme neo funk, pop, disco i electrònic,  tocaran a la Lali Jove 2019, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, que es celebrarà en el marc de les festes de Santa Eulàlia.

Amb aquestes iniciatives es pretén donar impuls als nous talents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer.