ELS ‘ICE CRIME’, GUANYADORS DE LA 6A EDICIÓ DEL BROT!

El grup format per Sara Adán, Adrià Adán, Pau Enric, Camilo Salom, Roger Moreno i Laura Serra ha estat el guanyador del Festival Brot 2016.

Dissabte, 30 d’abril, vam poder gaudir d’una gran final a l’Espai Jove Boca Nord, gràcies als fantàstics directes dels grups finalistes: Wild Goats, Void, Ice Crime, Furi Helium, Atreide i Angela. Les 6 bandes van omplir la sala de concerts d’una gran varietat d’estils musicals que anaven des del funky, el rock i el blues, passant pel metal, l’indie pop i el grunge i que van aconseguir fer vibrar als assistents.

Finalment, per una sensacional posada en escena, una molt bona connexió amb el públic i per presentar una proposta sòlida i emergent els ‘Ice Crime’ es van proclamar guanyadors dels 1000 euros del premi del jurat. Els 250 euros del premi del públic van ser per la banda metalera “Furi Helium”.

Després de sis semifinals, una final i gairebé trenta concerts, el Brot s’acomiada fins a la pròxima edició. Així doncs, només ens manca donar de nou l’enhorabona i les gràcies a tots els grups participants, als que heu vingut als concerts i a tots els que d’una manera o d’una altra ens heu seguit i donat suport.

Us esperem a la pròxima edició, fins aleshores, que no pari la música!!

ICE CRIME GUANYADORS