ERNEST BOMBÍ, GUANYADORS DE L’EMBRIÓ 2015!

Ernest Bombí ha estat el grup guanyador del premi del jurat, de 600 euros, i del públic, de 250 euros, de la 5a edició de l’Embrió. La  final va tenir lloc divendres, 22 de maig, al Casal de Joves del Coll. Després de que els Roots comuniquessin la seva baixa, 5 grups van donar el millor d’ells per endur-se el premi de la categoria dels més juniors del Brot: Els Riots, els Red Kiss, Comeback, Novolisc i Ernest Bombí.

Durant gairebé tres hores, les bandes van fer gaudir a un públic entregat que va omplir completament la sala de concerts del Casal. Rock, pop, heavy, covers i versions pròpies es van escoltar durant els directes de la final, mentre el jurat feia les seves valoracions.

Finalment, per la seva originalitat en la composició de les peces musicals, per la seva posada en escena i per la connexió amb el públic,  Ernest Bombí es va proclamar guanyador del premi del jurat i del premi del públic.

Totes les bandes finalistes obtindran un vídeo editat d’una de les cançons interpretades a la Final.

Enhorabona als guanyadors i a la resta de participants i moltes gràcies al públic assistent per fer de la final una nit inoblidable!!

Ernest bombi