Festival Brot 2021. Animeu-vos a créixer en el circuit musical jove de la ciutat amb el Brot!

Un any més, el Festival Brot serà una mostra de propostes musicals joves, en format concurs, que vol donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, recolzant la música jove i qui la fa possible, oferint un altaveu per a donar-se a conèixer en el panorama musical barceloní.

És, a més, un projecte que promou també la incorporació de les joves propostes al circuit d’equipaments juvenils i musicals de la ciutat. Centres que ofereixen recursos per a la creació musical, disposen de bucs d’assaig, d’estudis de gravació i produeixen una activitat i una programació musical de qualitat.

En aquesta edició 2021 del festival Brot s’han presentat 80 grups (72 en la categoria Brot i 8 en la categoria Embrió). De tots els grups inscrits, han estat seleccionats 9 grups i 9 formacions solistes, en total 59 joves artistes d’entre 14 i 29 anys que realitzaran els seus concerts del 30 de setembre al 23 d’octubre a Barcelona.

Concerts dels grups semifinalistes 2021

Rock, funk, ritmes urbans… del 30 de setembre al 23 d’octubre podreu gaudir de tots els concerts dels grups semifinalistes de l’edició 2021 del Festival Brot de Barcelona!

Urban night
30 setembre al Centre Cultural Albareda
Pieceszx
Queency
Oliver Over

Rocker’s night
1 octubre a l’Espai Jove del Coll 
Jim’s Elephant
Maat
Mad Cartridge

Funk fussion day
2 octubre a l’Espai Jove Les Basses
Damare!
Whale Trip Band
Ypnosi Fekal

Solistes time
7 octubre a l’Espai Jove Palau Alòs
Patricia Atzur
Laura Valls
Eloi Duran

Solistes time
8 octubre a l’Espai Jove Garcilaso
Birch
Anna Barrufet
Leo Golo

Mestissatge català
9 octubre a l’Espai Jove la Fontana
Juguetes Rotos
Skapiens
Quiròfan

Concerts dels grups finalistes 2021: 

15 d’octubre a l’Espai Jove La Bàscula
Grups finalistes de la categoria Embrió
Elba
DOMER 032
Isabela Werner

21 octubre a l’Espai Jove Boca Nord
Grups finalistes del Festival Brot 2021

23 octubre a l’Espai Jove Les Corts

Grups finalistes del Festival Brot 2021

La reserva d’entrades es podrà fer a través d’un formulari que es publicarà el dia 21 de setembre a les 12 h. Les entrades seran gratuïtes però cal reserva prèvia. L’aforament és reduït.

Us hi esperem!

En aquesta edició el  jurat del Festival Brot 2021, que triarà quines són les bandes finalistes serà:

  • José Cayuela, director i programador del Festival Bioritme.
  • Reyes Torío, DJ, programadora de la Sala Apolo i directora de l’agència de management Rocket Queens Agency.
  • Dinamitzadors i dinamitzadores musicals de cada un dels equipaments juvenils que impulsen el Festival Brot.

Les propostes finalistes rebran el premi del jurat, de 300€ per la categoria Brot i de 250€ per la categoria Embrió. El premi del públic serà de 300€ i 150€ més, respectivament. Les bandes finalistes de la categoria Brot obtindran també 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la filmació i edició d’una de les seves cançons, que també rebran els participants de l’Embrió. A més, les propostes finalistes del Festival Brot són proposades per participar en alguns espais musicals de la ciutat com ara les festes de La Mercè, les festes de Santa Eulàlia – Lali Jove, Primavera als Barris i altres.

Cal destacar que dues formacions que van estar entre els guanyadors de l’última edició del concurs Brot, un de la categoria Brot i un de la categoria Embrió, estaran presents als concerts de la Mercè 2021. Samuel Nagati i el grup Quiròfan actuaran el dia 25 de setembre al concert dels Jardins del Doctor Pla i Armengol. Es pot fer la reserva d’entrades en aquest enllaç a partir del 15 de setembre.

El Festival Brot l’organitza l’Ajuntament de Barcelona, impulsat des del Departament de Joventut, gràcies al treball conjunt dels diferents equipaments juvenils municipals que hi participen: EJ Boca Nord, EJ Garcilaso, EJ La Bàscula, EJ La Fontana, EJ Les Basses, EJ Palau Alòs, Casal de Joves de Les Corts, Casal de Joves del Coll i Centre Cultural Albareda.