Ja tenim les obres guanyadores del 2n concurs de cartells de Festivals per a joves!!

Marta Casals Marquilles s’alça amb un doble premi per les seves obres que il·lustraran els festivals Brot i Barcelona VisualSound 2018. El premi del cartell Rough Diamonds es declara desert.

 

A l’octubre, joves amb talent per al disseny van respondre a la crida que, per segon any, els va fer el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu era esdevenir la imatge gràfica de la propera edició dels festivals BrotRough Diamonds i Barcelona VisualSound!

Enguany s’han rebut 73 propostes, 24  més que en l’anterior convocatòria (26 cartells inspirats en el Brot, 22 en el Rough Diamonds i 25 en el Barcelona VisualSound).

Avui, dia 10 de novembre, el jurat ha emès el seu veredicte.

La Marta Casals Marquilles, firmant sota el pseudònim “Kàmala”, ha estat doblement premiada per les seves obres dedicades al Brot i al  Barcelona VisualSound. Cada premi està dotat de 750 €.

El premi del cartell Rough Diamonds 2018 queda desert ja que el jurat valora que els dissenys proposats no s’ajusten als criteris establerts a les bases de la concurs.

L’organització agraeix l’alta i plural participació de joves en aquesta convocatòria desenvolupada des de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran amb la col·laboració dels diferents equipaments organitzadors dels Districtes de la ciutat de Barcelona.