L’EMOCIÓ I LA VARIETAT MUSICAL, PROTAGONISTES DE LA FINAL DEL BROT 2019!

Dissabte 25 de maig, vam poder gaudir d’una gran final a l’Espai Jove Boca Nord, gràcies a les fantàstiques actuacions de les propostes finalistes: Dasa, Blau Cubarsi &  Brothers, El Batalla, RedFall Haze i Brush. La banda femenina Joina, va ser la gran ausent per temes de salut.
Els participants van omplir la sala de concerts d’una gran varietat d’estils musicals que anaven des del rock i el pop, passant pel reggae, el flamenc fusió i el heavy, que van aconseguir fer vibrar als assistents.
L’ emoció, l’entrega, la sensibilitat, la qualitat musical, l’energia sobre l’escenari i un públic molt entregat van ser els protagonistes de la final de la 9a edició del Brot.
Finalment, ‘Brush’ van ser els guanyadors dels 300 € del premi del públic, en una votació en la qual van participar més de 200 assistents. Els 1.800 € del premi del jurat es repartiran de forma igualitària entre tots els finalistes. A més a més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final.
Després de sis semifinals, una final i gairebé trenta concerts, el Brot s’acomiada fins a la pròxima edició. Així doncs, només ens manca donar de nou l’enhorabona i les gràcies a tots els grups participants, als que heu vingut als concerts i a tots els que d’una manera o d’una altra ens heu seguit i donat suport.
Us esperem a la pròxima edició, fins aleshores, que no pari la música!!

Brush, guanyadors del premi públic del Brot 2019.

Grups que van actuar a la final del Brot 2019: Dasa, Blau Cubarsi & Brothers, El Batalla, RedFall Haze i Brush amb els presentadors de la nit, la Mar i el Carles de Boca Ràdio.