melocoton, GUANYADORs DEL BROT 2015!

Els Melocoton, banda formada per Chloé Löwy i Raphaël Märs, ha estat el grup guanyador del Festival Brot 2015.

Dissabte, 23 de maig, es va celebrar la gran final del Brot al Centre Cultural Albareda. El públic assistent va poder gaudir d’una gran nit musical gràcies als sensacionals directes de les 6 bandes finalistes: Red Elm, Ice Crime, Don’t believe the ad, The Garnet Phantom, els Llámalo X i els Melocoton. Els 6 grups van omplir l’Albareda de gran varietat d’estils musicals que anaven des del metal fins al pop, passant pel jazz, folk o el rock, que van fer vibrar i posar en peu a tots els assistents.

Va ser una nit màgica i plena de sorpreses, com la que van protagonitzar els Don’t believe the ad, quan van pujar a l’escenari als seus rivals de la 2a semifinal, per interpretar un tema tots junts.

Després de gairebé 3 hores i mitja de música en estat pur, el jurat va decidir que per un estil innovador i original, per una posada en escena atípica i captivadora, per la seva capacitat de connectar amb el públic, per una tècnica impecable i per la seva versatilitat i varietat instrumental, el grup Melocoton es proclamés guanyador del premi del jurat, de 600 euros. El premi del públic, dotat de 250 euros, va ser per la banda Llámalo X.

Després de seleccionar trenta grups, un mes de música en directe, sis semifinals, més de trenta actuacions i dos finals, Brot i Embrió, el festival s’acomiada fins la propera edició. Així doncs, només ens manca felicitar i donar les gràcies a tots els grups participants, als que heu vingut als concerts i a tots els que d’una manera o d’una altra ens heu seguit i recolzat.

Melocoton