Ominira, guanyadors del Brot 2017!

El grup format per Eric Segura, Alexis Rossell i Adrià Martí ha estat el guanyador de la 7a edició del Festival Brot.  Delighters i Strangers, han ocupat el segon i tercer lloc respectivament.

Dissabte, 6 de maig, vam poder gaudir d’una fantàstica final a l’Espai Jove Les Basses gràcies als grans directes dels grups finalistes: The Artichokes, Delighters, Krimson Piper, Cjrnds, Strangers i Ominira.

Els 6 grups van omplir la sala de gran varietat d’estils musicals que anaven des del trip-hop fins al hard rock, passant pel dub ètnic, blues, pop, folk i l’indie i que van aconseguir  fer vibrar a un públic totalment entregat.

El jurat va voler destacar l’actitud i originalitat dels The Artichokes, la valentia dels Cjrnds per oferir una proposta arriscada i amb projecció, la bona energia i la connexió amb el públic dels Krimson Piper, la veu espectacular, la transparència amb el públic i la calidesa de la solista de Strangers i la solidesa i bona producció dels Delighters. Finalment, per una posada en escena impecable, un estil propi i diferent, la proximitat amb el públic i les possibilitats de projecció, els Ominira van ser els guanyadors dels 1.000 euros del premi del jurat i dels 250 euros del premi del públic. Els 300 euros del segon premi van ser pels Delighters i el tercer premi, dotat de 200 euros, s’ho va endur la solista de la nit, Strangers.

Després de sis semifinals, dos finals i més d’una trentena de concerts, el Brot s’acomiada fins a la pròxima edició. Així doncs, només ens manca donar de nou l’enhorabona i les gràcies a tots els grups participants, als que heu vingut als concerts i a tots els que d’una manera o d’una altra ens heu seguit i recolzat.

Us esperem a la pròxima edició, fins aleshores, que no pari la música!!