On Stage, guanyadors de l’Embrió 2017!

On Stage ha estat el grup guanyador del 1er premi del jurat, de 1.000 euros, i del públic, de 250 euros, de la 7a edició de l’Embrió. El segon premi del jurat, dotat amb 300 euros, ha estat pels Vespa i el tercer, de 200 euros, s’ho han endut els Sloppy Joe.

La  final va tenir lloc divendres, 5 de maig, a l’Espai Jove Garcilaso.  Les cinc bandes finalistes, On Stage, Omega, Vespa,  Overload i Sloppy Joe, van fer vibrar a un públic molt entregat i donaven el millor d’ells per obtenir un lloc al pòdium de la categoria dels més juniors del Brot.

Durant gairebé tres hores, els grups van oferir un fantàstic espectacle musical a una sala de concerts que estava completament plena. Rock, pop, heavy, covers i versions pròpies es van escoltar durant els directes de la final, mentre el jurat feia les seves valoracions.

Finalment, per la seva actitud sobre l’escenari, una tècnica acurada, la seva naturalitat i una posada en escena sensacional, els On Stage es van proclamar guanyadors del 1er premi del jurat i del premi del públic.

Totes les bandes finalistes obtindran un vídeo editat d’una de les cançons interpretades a la Final.

Enhorabona als guanyadors i a la resta de participants i moltes gràcies al públic assistent per fer de la final una nit inoblidable!!