VIU LES FINALS DE L’EMBRIÓ I DEL BROT, 5 I 6 DE MAIG!

Després de sis semifinals i més de vint directes, arriben les grans finals de la 7a edició del Brot!!

El pròxim divendres  5 de maig,  podràs gaudir de les actuacions dels més juniors a la final de l’Embrió, que tindrà lloc a l’Espai Jove Garcilaso, a partir de les 20h. Cinc bandes es deixaran la pell sobre l’escenari per mostrar el seu talent musical i fer-se amb el primer lloc d’aquesta categoria:

– On Stage

– Overload

– Vespa

– Sloopy Joe

– Omega

I després de vibrar amb la final dels més joves, et propossem que no et perdis la final del Brot, que es celebrarà el 6 de maig a l’Espai Jove Les Basses.

A partir de les 21h, podràs escoltar els directes de:

– Delighters

– Krimson Piper

– Ominira

– The Artichokes

– Strangers

– Djrnds

Com a novetat d’aquesta edició, el concurs comptarà amb 4 premis en metàl·lic per a cada categoria (Brot i Embrió). El premi del públic, dotat amb 250 €,  i el del jurat, que aquest any s’ha incrementat fins a 1.500 euros i quedarà repartit de la següent manera:

1r premi: 1.000 euros

2n premi: 300 euros

3r premi: 200 euros

A més a més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i  un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els participants de l’Embrió.

El jurat del Premi Embrió estarà format per Andrea Romanos  (coordinadora de projectes digitals d’Enderrock),  David Lázaro  (músic, productor musical i audiovisual, i representant de Belén Aguilera “La Voz”), i David Morell (soci de la revista Mondo Sonoro).

El jurat del Premi Brot estarà conformat també per Andrea Romanos  i  David Morell, als quals se sumarà  Adrián Adán (músic d’Ice Crime, grup guanyador del premi jurat del Brot 2016).

T’esperem per viure tot això i molt més, a les grans finals del Brot 2017!!