Inici/ L'esport al teu abast

L'ESPORT AL TEU ABAST

A Barcelona, fer esport és una activitat habitual. Petits i grans poden practicar tot tipus de disciplines esportives de manera fàcil i còmoda a qualsevol centre esportiu i club de la ciutat, ja que la ciutat disposa d'un nombre important d'instal·lacions esportives públiques i privades distribuïdes per tot el territori amb una completa oferta d’activitats físiques i esportives.

La pràctica esportiva és una activitat a l’abast de tothom gràcies a aquesta completa xarxa d’infraestructures que permet a la ciutadania estar en forma i fer salut, així com espais públics i instal·lacions a l’aire lliure amb els quals l’esport és encara més accessible a tothom.

La celebració de la sisena edició de la Festa del Fitnes el proper 22 de setembre és el resultat de la xarxa que formen tots els centres i clubs de Barcelona, que un any més sumen forces per assolir un objectiu clar: que milers de persones surtin al carrer per participar en una gran classe de fitnes i que aquest gest faci que més ciutadans s’animin a dur a terme una pràctica esportiva regular.


L’Institut Guttmann col·labora amb la Festa del Fitnes

Per tal de fer la festa més inclusiva, per tant, accessible a les persones amb discapacitat, l’organització compta amb la col·laboració de l’Institut Guttmann.

Aquesta entitat assessorarà als monitors per a la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin fer aquelles persones amb cadira de rodes.

Al moment de la classe magistral de fitnes, dos esportistes usuaris de cadira de rodes compartiran l’escenari amb la resta de personal tècnic dels centres esportius que dirigiran l’activitat. El públic participant usuari de cadira de rodes podrà seguir les coreografies adaptades des d’una zona reservada situada davant de l’escenari.

L’Institut Guttmann, que enguany celebra 55 anys, és un referent en el tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic.

Enllaç recomanat: web de l’Institut Guttmann

ambient Festa del Fitnes
Data 22 de setembre
Horari 10:00 hores
Lloc Av. Reina Maria Cristina
Durada 1h 15minuts

SEGUEIX-NOS