Inici/ L'esport al teu abast

L'ESPORT AL TEU ABAST

A Barcelona fer esport és una activitat habitual. Persones, petites i grans, poden practicar tota mena de disciplines esportives de manera fàcil i còmoda a qualsevol centre esportiu i club de la ciutat. Hi ha un nombre important d’instal·lacions esportives públiques i privades distribuïdes per tot el territori, amb una completa oferta d’activitats físiques.

La pràctica esportiva és una activitat a l’abast de tothom gràcies a aquesta completa xarxa d’infraestructures que permet a la ciutadania estar en forma i fer salut, així com espais públics i instal·lacions a l’aire lliure gràcies als quals l’esport encara és més accessible per a tothom.

La celebració de la novena edició de la Festa del Fitnes el 24 de setembre és fruit de la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, en col·laboració amb molts centres i clubs de Barcelona, que un any més s’apleguen per assolir un objectiu clar: conscienciar la ciutadania a fer esport, en una festa que permet gaudir d’una gran classe de fitnes dirigida, a l’aire lliure, per personal especialitzat.


L’INSTITUT GUTTMANN COL·LABORA AMB LA FESTA DEL FITNES

Per tal de fer la festa més inclusiva i, per tant, accessible per a les persones amb alguna mobilitat reduïda, l’organització col·labora amb l’Institut Guttmann.

Aquesta entitat ha assessorat els monitors i monitores en la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin seguir les persones amb mobilitat reduïda. A més, en el moment de la classe magistral de fitnes, els i les esportistes usuaris i usuàries de cadira de rodes compartiran l’escenari amb la resta de personal tècnic dels centres esportius que dirigiran l’activitat. Altrament, el públic participant usuari de cadira de rodes podrà seguir les coreografies adaptades des d’una zona reservada situada davant de l’escenari.

L’Institut Guttmann és un referent en el tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic, entre d’altres.

ambient Festa del Fitnes
Data 24 de setembre
Horari 10.00 hores
Lloc Av. Reina Maria Cristina (Montjuïc)
Durada 1h 15minuts

SEGUEIX-NOS