Inici/ Inscripcions

INSCRIPCIONS

Si voleu participar en el gran matí esportiu de la Festa del Fitnes, és necessari que us hi inscriviu prèviament de manera gratuïta.

La recollida de les samarretes de la Festa del Fitnes es farà el mateix 24 de setembre, a partir de les 8.30 hores, a l’estand específic situat a l’inici de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Caldrà que porteu el comprovant de la inscripció imprès o en format digital al telèfon o a la tauleta.

Per participar-hi no cal tenir una gran forma física, però sí que cal registrar-se, vestir la samarreta de l’esdeveniment i tenir en compte que la classe magistral és de 45 minuts, més 30 minuts previs d’escalfament, i que consta principalment d’exercicis cardiovasculars.

No perdeu l’oportunitat de formar-ne part!

INSCRIU-T'HI

RECOMANACIONS ALS/LES PARTICIPANTS

 1. Els i les participants podreu recollir la samarreta de la Festa del Fitnes, a partir de les 8.30 hores, a les carpes ubicades al costat Llobregat de la plaça d’Espanya.

 2. Us agrairem que us poseu la samarreta de l’esdeveniment per dur a terme l’activitat.

 3. Hi haurà l’opció d’inscriure-s’hi presencialment el mateix dia de l’activitat, sempre que hi hagi places lliures. Es podrà fer a la carpa d’incidències, que estarà ubicada al punt de lliurament de les samarretes.

 4. El punt d'hidratació es trobarà a continuació del de lliurament de samarretes. Allà n’hi haurà un bidó ple d'aigua a la disposició de tots els i les participants, gràcies al sistema que facilita Aigües de Barcelona. Un cop acabada l'activitat si necessiteu tornar-vos a hidratar, podeu passar pel mateix punt i us reompliran el vostre bidó.

 5. Dintre de la zona d’activitat hi haurà diversos auxiliars sanitaris que us ajudaran en cas que necessiteu assistència mèdica. L’ambulància estarà situada a la cruïlla de l’avinguda de la Reina Maria Cristina amb la plaça d’Espanya.

 6. Es tracta d’una activitat lúdica i d’intensitat suau, perquè tothom la pugui seguir amb normalitat. No és cap competició; si us canseu o no us trobeu bé durant la classe, pareu i descanseu tant temps com necessiteu.

 7. Per facilitar el seguiment i la visualització dels exercicis, es col·locaran al centre de l’avinguda dues tarimes grans on els monitors i monitores faran els mateixos exercicis que els seus companys i companyes situades a la tarima principal.

 8. Els lavabos estaran ubicats a banda i banda de l’avinguda. També disposareu de cabines adaptades, que estaran situades al pas de vianants central de l’avinguda, davant de la plaça de l’Univers.

 9. Cal ser respectuós i respectuosa i fer servir les papereres que l’organització col·locarà a totes les zones d’activitat.

 10. En cas d’extraviar algun o alguna menor o altres incidències, haureu d’adreçar-vos al punt de control de so (megafonia), situat al costat dret de l’avinguda de la Reina Maria Cristina (mirant cap al Palau Nacional de Montjuïc).

 11. Les persones amb mobilitat reduïda tindran un espai reservat davant de l’escenari.

 12. Els i les participants amb mobilitat reduïda que vinguin en vehicle particular tindran una zona de pàrquing reservada darrere de l’escenari, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, amb accés per l’avinguda de Rius i Taulet. Haureu de presentar la targeta acreditativa de discapacitat juntament amb la inscripció de la Festa del Fitnes.


Data 24 de setembre
Horari 10.00 hores
Lloc Av. Reina Maria Cristina (Montjuïc)
Durada 1h 15minuts

SEGUEIX-NOS