Inici/ Notícies

NOTÍCIES

Més de 5.000 persones han celebrat la Festa del Fitnes 2019!

22/09/19

El diumenge 22 de setembre s’ha celebrat una nova edició de la Festa del Fitnes, on milers persones s’han reunit a l’Av. Reina Maria Cristina per gaudir d’una classe de fitnes pública i compartir-la amb amics, familiars i veïns. Els participants han estat ballant i fent exercici durant una hora i quart.

Més de 40 monitors dels diferents centres adscrits han estat els encarregats de dur les regnes de la coreografia, i ho han fet des de 3 escenaris diferents, des d’on més de 5.000 persones han pogut ballar seguint-los el ritme!

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports David Escudé, qui ha celebrat “la gran presència dels esdeveniments esportius en les celebracions de les festes de la ciutat, les Festes de la Mercè”.

La Festa del Fitnes, accessible a les persones amb mobilitat reduïda

13/08/19

Barcelona i, en concret, la Festa del Fitnes, volen posar a l’abast de tothom la pràctica esportiva. Per això, un any més, tots els centres i clubs de Barcelona sumen forces per assolir un objectiu comú: que milers de persones surtin al carrer per participar en una gran classe de fitnes.

A més, per tal de fer més accessible la Festa del Fitnes, i, per tant, també a l’abast de les persones en situació de discapacitat, la festa compta amb la col·laboració de l’Institut Guttmann. Aquesta entitat és l’encarregada d’assessorar als monitors per crear coreografies amb un disseny universal. És a dir, una coreografia que puguin fer les persones amb cadira de rodes.

En aquest mateix sentit, la classe magistral de fitnes comptarà amb dos esportistes usuaris de cadira de rodes que compartiran l’escenari amb la resta de personal tècnic dels centres esportius. D’aquesta manera, el públic participant que sigui usuari de cadira de rodes podrà seguir les coreografies adaptades des d’una zona reservada situada davant de l’escenari.

Així mateix, fer la festa accessible es converteix en una acció de sensibilització per a la resta de la ciutadania, donant visibilitat a les capacitats de les persones usuàries de cadira de rodes, alhora que es fa palès que, només amb un seguit de mesures organitzatives, la seva participació és possible i enriquidora.

Festa Fitnes 2019

Reviu la festa de l’any passat!

5/08/19

Milers de persones van omplir el Moll de la Fusta d’esport amb la Festa del Fitnes 2018.

El passat 23 de setembre va tenir lloc una nova edició d’aquesta gran festa a l’aire lliure. Un any més, l’acte emmarcat dins del programa de les Festes de la Mercè, va permetre gaudir d’una gran jornada d’esport i activitat física saludable. Igual que anys anteriors, cal destacar la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que un cop més van animar als seus usuaris i usuàries a apuntar-s’hi i a fer esport un diumenge més a ciutat.

Tanmateix, la Festa del Fitnes va vetllar per donar una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col·lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l’accés a l’esdeveniment.

Voleu guanyar 3 mesos de fitnes gratuïts?

31/07/19

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions i entre totes les persones que participin i contestin correctament les publicacions sortegem 3 mesos de gimnàs gratuït.

El proper 22 de setembre se celebra la Festa del Fitnes, la classe multitudinària de fitnes a l’aire lliure que organitzem en el marc de les Festes de La Mercè. Per donar visibilitat a la festa, hem preparat un concurs ben senzill a través del qual regalem 3 mesos de subscripció gratuïta en un dels centres adherits que participen a la Festa del Fitnes d’enguany. Volem que feu esport i activitat física i us ho posem més fàcil que mai. Us ho expliquem!

El concurs és molt senzill. Es tracta d’encertar la resposta correcta a cada pregunta. Cada setmana, des del 26 d’agost i fins al 21 de setembre, a través de les xarxes socials de BCN Esports (Twitter, Facebook i Instagram stories), publicarem aquestes imatges.

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions i entre totes les persones que participin i contestin correctament les publicacions, realitzarem un sorteig. El premi són 3 mesos gratuïts en qualsevol dels centres adherits que participen a la Festa del Fitnes i en el concurs. Els podeu consultar a les bases del concurs.

Festa Fitnes 2019

La Festa del Fitnes torna a Montjuïc

02/07/19

El proper 22 de setembre se celebra una nova edició de la gran festa ciutadana del fitnes, que cada any aplega milers de persones en una gran classe de fitnes i activitat física a l’aire lliure.

Enguany, la Festa del Fitnes torna a la ubicació més habitual, l’avinguda de la Reina Maria Cristina, entre la plaça d’Espanya i la Font Màgica de Montjuïc.

Com en edicions anteriors, la festa començarà a les 10:00 hores i tothom qui ho vulgui, de forma gratuïta però amb inscripció prèvia, podrà gaudir de 30 minuts d’escalfament més 45 minuts d’una sessió de fitnes a càrrec de monitors i monitores de diferents centres esportius de la ciutat.

No us ho penseu més i animeu-vos a participar en un dels grans esdeveniments esportius de la ciutat. Tota una festa de l’esport barceloní que de ben segur us animarà a seguir practicant activitat física saludable!

Festa Fitnes 2019

Sent l’energia del fitnes i inscriu-te a la Festa!

02/07/19

La Festa del Fitnes ja ha obert inscripcions, afanyeu-vos i inscriviu-vos en aquesta gran festa ciutadana que combina el fitnes, la música i la diversió. Podeu fer-ho en aquest mateix web a través d’aquest enllaç.

Enguany, la festa torna a Montjuïc i se celebrarà el 22 de setembre en el marc de les Festes de la Mercè. Ja sents l’energia de la festa?

Com en altres edicions, desenes de monitors de diferents centres esportius de la ciutat seran els encarregats de realitzar una coreografia que combina diferents disciplines del fitnes. Tot, per suar una mica i gaudir de l’activitat física a l’aire lliure en una de les classes dirigides més multitudinàries del món.

Festa Fitnes 2019

Preparat per a la Festa del Fitnes?

10/09/18

Divendres 7 de setembre vam gaudir de l'entrenament de la Festa del Fitnes, on vam descobrir com serà la coreografia de la gran classe de fitnes a l'aire lliure. Mireu el vídeo i practiqueu-la!

La Festa del Fitnes enguany se celebra el 23 de setembre al Moll de la Fusta, a partir de les 10:00 hores. T'hi esperem!

La ciutat balla al ritme de la Festa del Fitnes

23/09/18

Aquest 23 de setembre s’ha celebrat una nova edició de la Festa del Fitnes, un acte que ha servit per gaudir d’una gran classe de fitnes a l’aire lliure.

Aquest diumenge s’ha celebrat la Festa del Fitnes, un esdeveniment esportiu que ha reunit a milers barcelonins i barcelonines al Moll de la Fusta.

Enguany, la principal novetat de la festa emmarcada dins del marc de les Festes de la Mercè, ha estat el canvi d’ubicació i és que aquest any s’ha traslladat de l’avinguda de la Reina Maria Cristina al Moll de la Fusta.

Una edició més, la promoció de l’esport i l’activitat física saludable ha estat un dels grans objectius d’aquest esdeveniment. Al igual que anys anteriors, cal destacar la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que un cop més han animat als seus usuaris i usuàries a apuntar-s’hi i a fer esport un diumenge més a ciutat.

A més, la Festa del Fitnes ha vetllat per donar una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col·lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l’accés a l’esdeveniment.

Voleu guanyar 3 mesos de fitnes gratuïts?

20/08/18

El 23 de setembre, al Moll de la Fusta, se celebra la Festa del Fitnes, la classe multitudinària de fitnes a l’aire lliure que organitzem en el marc de les Festes de La Mercè. Per donar visibilitat a la festa, hem preparat un concurs ben senzill a través del qual regalem 3 mesos de subscripció gratuïta en un dels centres adherits que participen a la Festa del Fitnes d’enguany. Volem que feu esport i activitat física i us ho posem més fàcil que mai. Us ho expliquem!

El concurs és molt senzill. Es tracta de trobar diferents paraules relacionades amb la Festa del Fitnes que estan amagades en quatre sopes de lletres. Cada setmana, des del 20 d’agost i fins al 19 de setembre, a través de les xarxes socials de BCN Esports (Twitter, Facebook i Instagram stories), publicarem aquestes sopes de lletres. Llegiu les bases del concurs per conèixer-ne tots els detalls.

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions. En els missatges de cada publicació, hi haurà informació rellevant que us ajudarà a resoldre la sopa de lletres (per exemple, el número de paraules que heu de trobar).

Entre totes les persones que participin i contestin correctament les publicacions, realitzarem un sorteig. El premi són 3 mesos gratuïts en qualsevol dels centres adherits que participen a la Festa del Fitnes i en el concurs. Els podeu consultar a les bases del concurs.

Sopa lletres concurs

Atenció: nova ubicació de la Festa del Fitnes!

18/07/18

La principal novetat de la Festa del Fitnes 2018 és que canvia d'ubicació. Enguany, la festa es trasllada de l'avinguda de la Reina Maria Cristina al Moll de la Fusta.

Serà a partir de les 10:00 hores quan milers de persones podreu gaudir de la classe de fitnes més multitudinària del món, un any més, en el marc de la Festes de la Mercè.

La Festa del Fitnes és, sens dubte, una oportunitat de rebre una classe dirigida de fitnes a l’aire lliure i participar en un esdeveniment únic, enguany al costat del port de barceloní. I qui sap si serà la manera d’animar-vos a fer esport de manera regular i ajudar-vos a millorar la qualitat de vida, si és que no ho feu ja.

Com en l’anterior edició, cal destacar la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que un any més animaran als seus usuaris i usuàries a apuntar-s’hi. Descobreix quins són!

Moll de la Fusta

Una festa accessible

17/07/18

La Festa del Fitnes vol ser un esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes amb discapacitat.

És per aquest motiu que es vetllarà per donar una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col·lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l'accés a l’esdeveniment.

Alhora, fer la classe magistral accessible és també una bona manera d’animar el col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda a participar en igualtat de condicions, ja sigui en el si de la Festa o en l’oferta d’activitats físiques ordinària que promouen els equipaments esportius de la ciutat.

Així mateix, fer la festa accessible es converteix en una acció de sensibilització per a la resta de la ciutadania, donant visibilitat a les capacitats de les persones amb mobilitat reduïda (en aquest cas, aquelles que són usuàries de cadira de rodes), alhora que es fa palès que, només amb un seguit de mesures organitzatives, la seva participació és possible i enriquidora.

Una festa accessible

Mesures d’accessibilitat durant la Festa

Amb l’objectiu de facilitar la participació de les persones amb mobilitat reduïda a la Festa del Fitnes s’han previst les següents mesures d’accessibilitat:

  • Es comptarà amb la presència de dues persones usuàries de cadira de rodes en el si de l’equip tècnic que adaptaran les coreografies i facilitaran el seguiment de l’adaptació de coreografies.
  • Es prioritzarà l'accés de les persones usuàries de cadira de rodes i acompanyants a la zona més propera a l'escenari.
  • Els lavabos adaptats se situaran a prop de l'escenari del Moll de la Fusta.
  • Es reservaran places d'aparcament per a les persones que disposen de targeta de tolerància d'aparcament al Moll de la Fusta.

Barcelona Esport inclou

L’Institut Barcelona Esports (IBE), en el marc del programa “Barcelona Esport inclou”, es planteja consolidar l’enriquiment de la vida esportiva de la ciutat de Barcelona com una de les seves prioritats, garantint el dret a la pràctica de l’activitat física i esportiva al sector social de les persones amb discapacitat, per tal de millorar la seva qualitat de vida i col·laborar en l'objectiu d'una societat normalitzadora, inclusiva i respectuosa amb la diversitat.

I ho fa partint de la idea que l'activitat física i esportiva és una eina de foment de la salut, d'ús creatiu del temps de lleure i que la seva pràctica la converteix en un espai de relació social, motor per crear comunitat i, per tant, capital social.

Fas esport regularment?

17/07/18

Fas esport de manera regular? Per lliure o de manera dirigida? Vas al gimnàs o a un centre esportiu? Formes part d’algun club? Siguin quines siguin les respostes, el proper 23 de setembre tens l’oportunitat de gaudir d’un matí esportiu i saludable amb la Festa del Fitnes.

No només servirà per posar-vos en forma, sinó que també servirà per passar una bona estona acompanyats d’amics i familiars, ja que la participació és gratuïta i oberta a tothom.

També us oferirà l’oportunitat de de rebre una classe dirigida de fitness a l’aire lliure i participar en un esdeveniment únic. I qui sap si serà la manera d’animar-vos a fer esport de manera regular i ajudar-vos a millorar la qualitat de vida.

Com en l’anterior edició, cal destacar la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que un any més animaran als seus usuaris i usuàries a apuntar-s’hi. Descobreix quins són. Fins i tot pots apuntar-t’hi i entrenar aquesta setmana fins que arribi dissabte amb la Festa del Fitnes!

Fas esport regularment

Recordeu la Festa del Fitnes de l'any 2017!

24/09/17

Prop de 6.000 persones van fet suar la ciutat a l'avinguda de la Reina Maria Cristina, amb la Festa del Fitnes 2017.

El diumenge 24 de setembre es va celebrar la quarta edició de la Festa del Fitnes. L’esdeveniment, va estar inclòs, com és habitual, dins del programa de la Festa de la Mercè. Hi van participar 6.000 persones a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per gaudir d’una classe de fitnes pública i compartir-la amb amics, familiars i veïns. Els participants van estar movent l’esquelet durant una hora.

Més de 40 monitors dels diferents centres adscrits van ser els responsables de la coreografia, des de 3 escenaris diferents.

Com és habitual, l'activitat va comptar amb la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que van animar als seus usuaris i usuàries a participar d’aquesta multitudinària classe de fitnes.

La Festa del Fitnes, com cada any, va tornar a ser un esdeveniment obert a les persones amb discapacitat.

Data 22 de setembre
Horari 10:00 hores
Lloc Av. Reina Maria Cristina
Durada 1h 15minuts

SEGUEIX-NOS