Inici/ Inscripcions

INSCRIPCIONS EXHAURIDES

Aquest 24 de setembre, en el marc de les festes de La Mercè, se celebra una nova edició de la Festa del Fitnes.

A continuació, us indiquem diverses recomanacions per al bon funcionament de l’esdeveniment:

RECOMANACIONS ALS/LES PARTICIPANTS

 1. Els/les participants podran recollir la samarreta de La Festa del Fitnes a partir de les 08.30 hores a les carpes ubicades al costat de l’espai on es desenvoluparà l’activitat, també ubicat al Moll de la Fusta (costat Llobregat - monument a Colom).

  Els/les participants només podran accedir a l’espai de l’activitat si porten la samarreta de la Festa Fitnes. Per recollir-la caldrà portar obligatòriament la inscripció realitzada prèviament en paper o al mòbil.

  Hi haurà l’opció d’inscriure-s’hi presencialment, el mateix dia de l’activitat, sempre que hagi places lliures. Es podrà fer a la carpa d’incidències - que estarà ubicada al punt de lliurament de samarretes.

 2. Els agrairem que es posin la samarreta de l’esdeveniment per fer l’activitat.

 3. El punt d’hidratació estarà ubicat al mateix lloc on es recolliran les samarretes. L’aigua es podrà recollir en el mateix moment de recollir la samarreta. Un cop s’hagi accedit al recinte o espai ja no es podrà sortir.

 4. Hi haurà dos espais/escenaris de participació a la Festa Fitnes, un al costat de l’altre. A mesura que vagin arribant els/les participants, i només després d’haver recollit la samarreta, s’omplirà la primera ubicació, i un cop plena, es passarà a omplir la segona (per ordre d’arribada).

 5. Abans d’entrar al recinte o espai hi haurà a disposició dels/les participants gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans, i a l’acabar la Festa Fitnes, tindran a la seva disposició mascaretes quirúrgiques.

 6. Dins de la zona d’activitat hi haurà auxiliars sanitaris i fora una ambulància per si hi hagués necessitat d’evacuació.

 7. Es tracta d’una activitat lúdica i d’intensitat suau, apte per a tots els públics. Si en qualsevol moment de l’activitat els/les participants necessiten descansar, poden fer-ho el temps que sigui necessari.

 8. Els lavabos estaran dins dels espais reservats per l’activitat. Les persones amb diversitat funcional en tindran un al mateix espai de l’activitat.

 9. Cal ser respectuós/a i fer ús de les papereres que l’organització col·locarà en totes les zones d’activitat.

 10. En cas d’extraviar algun/a menor o altres incidències, adreceu-vos al punt de control de so (megafonia).

 11. Les persones amb diversitat funcional tindran un espai reservat davant de l’escenari que es trobarà ubicat a l’espai del Moll de la Fusta (costat Llobregat - monument a Colom).

 12. Els/les participants amb discapacitat que vinguin en vehicle particular també tindran una zona pàrquing reservada a l’espai dels Serveis Mèdics de l’Autoritat Portuària de Barcelona. Accés pel vial de serveis zona portuària entre el Moll de la Fusta i el Cinturó del Litoral ubicat al costat de l’estàtua de la Cara de Barcelona.


Data 24 de setembre
Horari 10.00 hores
Lloc Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina)
Durada 1h 15minuts

SEGUEIX-NOS