Barcelona Cultura

Condicions d’ús

Connectant-se tant a través de Twitter o Instagram en aquesta pàgina web, l’usuari accepta que aquelles fotografies acompanyades amb l’etiqueta d’alguna de les campanyes de Barcelona Cultura es publiquin al web: barcelona.cat/fotomobil

Barcelona Cultura farà difusió de l’etiqueta de les seves campanyes en aquesta mateixa web o a través de les seves xarxes socials Twitter www.twitter.com/bcncultura, Instagram www.instagram.com/bcncultura o Facebook www.facebook.com/barcelonacultura

En els casos que s’especifiqui, les fotografies dels usuaris participaran en un concurs, que es regirà per les bases publicades a l’apartat “Bases del concurs”.

Fotomòbil no emmagatzema les imatges dels usuaris. Quan l’usuari és dona d’alta a Fotomòbil només ens facilita l’accés a les dades bàsiques dels  seus perfils a Twitter e Instagram.

L’usuari pot donar-se de baixa a l’apartat de la web: “Donar-se de baixa.

Un cop l’usuari desvincula els seus comptes de Fotomòbil, automàticament s’eliminen totes les seves imatges publicades. En el cas d’Instagram, l’usuari pot a més confirmar la cancel·lació a l’apartat Access section del seu perfil.

Barcelona Cultura es reserva el dret a retirar les fotografies que consideri ofensives, de mal gust o atemptin contra la dignitat de les persones.

Aquestes fotografies es podran utilitzar per la difusió i publicitat de les campanyes de Fotomòbil, així com del web i xarxes socials de Barcelona Cultura.

No es farà un ús comercial d’aquestes fotos.