Concert ELS40 POP presenten:

Dilluns 23
20.15 h Chloe Phillips (EUA / Catalunya; pop)
Una noia nord-americana que va venir a estudiar a Vilanova va acabar tan enamorada de Catalunya que va aprendre català i castellà. Està matriculada en ciències polítiques al seu país, però s´ha pres un descans per continuar cantant. I té un disc a punt...

20.45 h Porto Bello (Catalunya; ska-rock-mestissatge)
Dos germans d´Altafulla, Joanet (bateria dels Buhos) i Tonet Blàzquez, acaben de posar a punt un projecte musical que ara veu la llum i que promet ser innovador, fresc, festiu i contundent. Espereu-vos un directe mogut i molt festiu.

21.50 h Nil Moliner (Barcelona; pop)
Músic, compositor i cantautor, aquest artista va començar fent versions de temes coneguts i ha acabat col·laborant amb músics que van des de Rosana fins a La Pegatina. El 2017 va enregistrar l´EP Hijos de la Tierra i, després, han anat apareixent senzills com El despertar o Mi religión.

22.55 h Els Catarres (Catalunya; pop-folk)
Fa quatre anys lliuraven l´explosiu Big bang. I, després d´anys d´èxit, un final de gira apoteòsic va deixar pas a una necessària aturada. El 2018 passat, finalment, van tornar amb Tots els meus principis, que és una invitació a saltar i cantar.

00.25 h Doctor Prats (Catalunya; ska/reggae/funk)
Venim de lluny és el nou disc de Doctor Prats, un àlbum que és un reflex del seu moment actual com a grup. És una explosió festiva que explora una multitud d´estils musicals sense cap prejudici. Una proposta optimista, lluminosa, però alhora realista i crítica.

1.50 h Buhos (Catalunya; rock/mestissatge)
La banda de Calafell, una de les principals referències festives de la música catalana, es caracteritza per unes melodies elaborades i unes lletres incisives en les quals no falta la denúncia: l´ska rock més directe i els ritmes reggae són els protagonistes de treballs com La gran vida, el seu disc del 2018.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Avinguda Reina Maria Cristina

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 3
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona