32 rue Vandenbranden

 • Dansa

PEEPING TOM

On comença el somni i on acaba la realitat? Us ho preguntareu davant d'un espectacle de teatre dansa amb una atmosfera sonora inquietant inspirada en el cinema.

Una petita comunitat que viu aïllada, unes rulots atrotinades que fan la funció d’habitatges i uns personatges que s’enfronten a la seva solitud. Les seves tradicions i costums són llei. Els espectadors en podran explorar les personalitats i els motius mentre els veuen evolucionar en un ambient tan magnètic i fascinador com inquietant. I és que els intèrprets us transporten a un món oníric presidit per un ciclorama gegantí que representa un cel sense límits mentre us submergiu en una atmosfera sonora que remet al cinema i que inclou una versió de L’ocell de foc de Stravinski per a theremin, un instrument electrònic inventat el 1919 i àmpliament utilitzat en bandes sonores. Una mostra del talent d’una companyia amb base a Brussel·les que s’ha especialitzat a crear espectacles d’una atmosfera màgica on es confonen somni i realitat. 

Fitxa artística

Dramatúrgia: Nico Leunen, Hildegard De Vuyst; Creació: SeolJin Kim, Hun-Mok Jung, Marie Gyselbrecht, Jos Baker, Maria Carolina Vieira / Sabine Molenaar, Eurudike De Beul; Concepte i direcció: Gabriela Carrizo, Franck Chartier; Assajos: Diane Fourdrignier; Escenografia: Peeping Tom, Nele Dirckx, Yves Leirs, Frederik Liekens; Construcció del decorat: KVS-atelier, Frederik Liekens; Vestuari: Diane Fourdrignier, HyoJung Jang; Disseny de so i sonorització: Juan Carlos Tolosa, Glenn Vervliet; Tècnic: Amber Vandenhoeck, Filip Timmerman; Coordinació general: Sandra Fol; Producció: Laura Smolders; Direcció tècnica: Pierre Willems; Distribució: Frans Brood Productions;

Author

Peeping Tom

Dates

 • Data d'inici
  09/07/2012
 • Data de fi
  10/07/2012
 • Calendari
  20.30 h
 • Espai

  Teatre Lliure Montjuïc
  http://www.teatrelliure.cat

  Passeig de Santa Madrona, 40

 • Durada
  80 min
 • Preu
  26 e