Concierto Concepto

 • Dansa

Brodas Bros

És un concert? És un espectacle de dansa? De fet, la nova creació dels Brodas Bros és això i una mica més. Les estètiques urbanes més noves arriben al Grec.

La seva trajectòria va del carrer al teatre, perquè ells han portat a tota mena d’escenaris el món del hip-hop i els ritmes urbans més nous, en uns espectacles d’una energia i vitalitat contagioses. Ara barregen les coreografies, el bon humor i, per descomptat, els sons sorprenents que interpreten els músics que comparteixen escena amb els ballarins i b-boys. El resultat és una barreja de l’estètica funk i hip-hop amb elements electrònics i futuristes on sonen des del caixó flamenc fins al saxo i el sintetitzador de veu. Però, a més de l’espectacle, els Brodas han preparat una jam session que finalitzarà amb un flash mob col·lectiu. Tot amb la col·laboració d’un munt d’artistes convidats: des de la banda de funk Cardova fins a b-boys, beat boxers, DJ i grups de rap català. Tot un festival de noves cultures urbanes.

Fitxa artística

Direcció: Lluc Fruitós; Intèrprets: Clara Pons, Berta Pons, B-boy Carlos Carmona, Angel Patiño (B-boy Kadoer), Pol Fruitós, Lluc Fruitós; Composició musical: Jean-Philippe Barrios, Flowtizta, Kapi, Joan Armand Forero, Rubén Tardío; Direcció musical: Jean-Philippe Barrios; Interpretació musical: Flowtizta, Jean Philippe Barrios, Lalo López; Bateria: Dani "Doc" Sibilio; Artista convidat: Markooz, Dual Xock, Kapi, Weelelo, B-boy Masta, B-boy Extremo, B-boy Tomy, B-boy "El Niño", Unreals Crew, Popping Flex, Popping Khris, Booguie P i Willow & company, Varium Kids, B-boy Moysex, B-boy Mind, Marc Carrizo, Nil Fruitós, Nàdia Pesarrodona, Pia Callís, entre d'altres; Escenografia: Ximo Díaz; Vestuari: Superdry; Disseny d'i·luminació: Ximo Díaz, Jordi Pérez; Disseny de so: Rubén Tardío; Concepció Sonora : Rubén Tardío; Management: Fani Benages; Assistència a la direcció: Pol Fruitós, Clara Pons, Berta Pons, Anna Sanchez; Guitarra: Cardova: Lalo López; Baix: Erektor "Casper" bass; Veu i teclat: Manu Davobe;

Author

Brodas Bros

Dates

 • Data d'inici
  07/07/2012
 • Data de fi
  07/07/2012
 • Calendari
  22 h
 • Espai

  Teatre Grec
  http://barcelona.cat/grec

  Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya

 • Durada
  140 min (amb entreacte i jam session)
 • Preu
  16-25 e