Factoria Grec: Guy Nader | Maria Campos

 • Activitats paral·leles

El públic podrà conèixer algunes propostes del Grec mitjançant un seguit de visites, presencials o virtuals, durant les quals assistirà a converses o veurà parts del procés de creació.

La companyia GN|MC tanca, al Grec 2021 Festival de Barcelona, una trilogia que va començar amb el quintet Time Takes The Time Time Takes (2015) i que va continuar amb el septet Set Of Sets (2018), dedicats a explorar el concepte del temps i la noció de l’infinit. Amb Made of Space (de l'1 al 3 de juliol, al Mercat de les Flors), la companyia formada per Guy Nader i Maria Campos continua endinsant-se en conceptes de la física i posa en escena aquesta fascinació per la capacitat comunicativa inherent al moviment en la seva relació amb la noció d’espai-temps, que pren com a font d’inspiració. 

Podrem conèixer els creadors d'aquesta coreografia en una trobada de caràcter presencial durant la qual els artistes ens parlaran sobre el viatge visual i sonor que ens proposen i que articula temps, espai i cos, emprant patrons de moviment i les estructures musicals que aporta el compositor i intèrpret Miguel Marín. 

 

Més informació:

recomana_cat

 

Inscripció a la trobada:

https://accions.recomana.cat/esdeveniment/trobada-amb-guy-nader-i-maria-campos/

 

 

Fitxa artística

Modera: Sara Esteller Fotografia: Alfred Mauve

Dates

 • Dates
 • Espai

  Graner, centre de creació
  http://granerbcn.cat/

  Carrer de Jane Addams, 14, 08038 Barcelona, Barcelona, Espanya

 • Preu
  [field_price]