La muntanya al teu voltant

 • Teatre

Gelabert Azzopardi

Una creació sobre la presència del ballarí i la seva relació amb el conjunt coreogràfic, a càrrec de Cesc Gelabert, marcarà l’inici de la 35a edició del Grec Festival de Barcelona. Es tracta d’una exploració sobre la relació entre l’individu i la col·lectivitat amb referències a la cultura tradicional catalana en la qual han treballat plegats alguns dels noms més destacats del panorama artístic català: des de la companyia Gelabert Azzopardi fins a l’artista plàstic Perejaume i els compositors Borja Ramos i Carles Santos. Dotze ballarins protagonitzen un espectacle amb música interpretada en directe per la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Salvador Brotons, i en el qual col·laboren dotze membres de colles sardanistes.Amb aquest espectacle, Gelabert, un dels ballarins més influents del panorama nacional de la dansa, guardonat entre d’altres amb el Premio Nacional de Danza, el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat, el Ciutat de Barcelona i el Premi Max de les Arts Escèniques, torna al Grec, on l’any passat va presentar juntament amb Frederic Amat l’espectacle Ki.Aquest cop Gelabert torna a col·laborar amb Perejaume, guanyador entre d’altres del Premio de Artes Plásticas i el Premi Nacional d'Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya, i autor d’una extensa obra.

                                                           ***“Torno a veure les muntanyes com homes que caminen. Jo ballava amb la muntanya de vallar. Profunda com el mar, traçava cercles, la muntanya lentament al meu voltant.” Perejaume (Fragment de Pagèsiques)

 

Fitxa artística

Coreografia i direcció: Cesc Gelabert; Direcció tècnica: Conxa Pons; Composició: Francesc Cassú, Tomas Gil, Membrado, Pep Ventura; Música original: Borja Ramos, Carles Santos; Orquestració: José Ramón Gutiérrez, Xavier Piquer, Francesc Cassú; Ballarí: Dani Corrales, Samuel Delvaux, Cesc Gelabert, Virgínia Gimeno, Tura Gómez, Jonatan de Luis Mazagatos, Ingrid Magriñá, Salvador Masclans, Núria Navarra, Lorena Nogal, Alberto Pineda, Charles Washington; Interpretació musical: Banda Municipal de Barcelona, Institut de Cultura de Barcelona; Espai escènic: Pere Jaume; Direcció d'orquestra: Salvador Brotons; Sastreria: Olaf Carlshon; Vestuari i estilisme: Lydia Azzopardi; Equip tècnic: Conxa Pons, Israel Quintero; Il·luminació: Sam Lee; So: Juanan Ros; Construcció del decorat: Carles Pujol; Objectes de l'escena: Perejaume; Producció i distribució: Maria Rosas; Producció musical: Borja Ramos; Assistència a la coreografia: Toni Jodar, Sarah Taylor; Assistència al vestuari: Georgina Misser, Ana Sabina Vergara; Assistent de direcció: Juan Miguel Romero; Col·laboració especial en la realització del vestuari: Goretti Puente; Administració: Núria Feliu; Comunicació: Montse G. Otzet; Fotografia: Ros Ribas; Il·lustració: Perejaume; Coordinació artística: Amunt Produccions; Professor d'interpretació: J. Herbert, E. Maycas, A. Sánchez; Transport i maquinària: Xoriguer; Amb la participació de: Joan Àlamo Viñals, Judit Bigas Corominas;

Author

Gelabert Azzopardi

Video

Dates

 • Data d'inici
  17/06/2011
 • Data de fi
  18/06/2011
 • Calendari
  22 h.
 • Espai

  Teatre Grec
  http://barcelona.cat/grec

  Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya

 • Durada
  65 min
 • Preu
  De 16 a 28 e