Pascal Comelade amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona

 • Música

Mai no heu sentit un so com aquest. El concert que obre el Grec converteix la música per a la cobla en una melodia per a les oïdes més exigents i les més avantguardistes.

No són pocs els talents de Pascal Comelade, un compositor i multiinstrumentista de la Catalunya Nord que ens va fascinar amb la seva orquestra d’instruments de joguina i que ha demostrat ser una de les ments més creatives del panorama musical català. Ha treballat amb el poeta Enric Cassasses, amb el coreògraf Cesc Gelabert, l’artista Frederic Amat o celebritats com PJ Harvey i Robert Wilson, entre molts altres. Ara s’associa amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona per explorar un univers que el fascina: el del coblisme del segle XXI. Sentireu com, en el seu laboratori sonor, és capaç d’enriquir-lo extraordinàriament mantenint-ne l’essència.
 

No és gens estranya la col·laboració entre Comelade i la Cobla, ja que aquesta formació, nascuda el 1983, s’ha distingit per interpretar obres del repertori i també per recuperar peces oblidades i donar suport a les músiques de nova creació, com demostren les seves actuacions en la temporada de cobla a l’Auditori, de la qual és formació titular.

 

Fitxa artística

Composició i direcció musical: Pascal Comelade; Arranjaments: Bernat Castillejo; Tamborí: Xavier Torrent; Disseny de so: Pascal Comelade, Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona ; Piano: Pascal Comelade; Acordió: Pascal Comelade; Guitarra: Pascal Comelade, Iván Martínez; Orgue: Pascal Comelade; Baix: Pascal Comelade; Clarinet: Pep Pascual; Trompeta: Pep Pascual; Percussions: Pep Pascual; Bateria i marimba: Oriol Luna; Baix elèctric: Roger Fortea; Veu: Enric Casasses; Flabiol: Xavier Torrent (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Tible: Marc Timón, Oriol Gibert (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Tenora: Enric Ortí, Josep Antoni Sánchez (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Trompeta solista: Carles Herruz (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Trompeta: Timi Rodríguez (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Trombó: Isi López (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Fiscorn: Pep Moliner, Miquel Àngel López (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Contrabaix: Joan Druguet (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Direcció: Tomàs Grau (Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona); Pianet de joguines: Pascal Comelade; Serra: Pep Pascual; Trompetes de plàstic: Pep Pascual; Melòdica i Globus: Pep Pascual;

Author

Pascal Comelade amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona

Dates

 • Data d'inici
  01/07/2012
 • Data de fi
  01/07/2012
 • Calendari
  22 h
 • Espai

  Teatre Grec
  http://barcelona.cat/grec

  Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya

 • Preu
  25 e