Wallay! Festival de Cinema Africà de Barcelona

  • Activitats paral·leles

Una cita imprescindible per conèixer la diversitat i creativitat cinematogràfica del continent africà, amb projeccions, taules rodones, tallers, debats i tota mena d'activitats complementàries.

Wallay!, el festival de cinema africà de Barcelona, arriba a la quarta edició i enguany ha trobat un nou company de viatge. Pensat com un viatge a la diversitat i creativitat del continent africà, Wallay! s'alia amb la gran cita de les arts escèniques de la ciutat, el Grec Festival de Barcelona, que enguany fa parada a l'Àfrica.

Dialogant, escoltant, explorant, Wallay! i Grec es fusionaran a estones, obrint la porta a les veus i expressions africanes des de diferents disciplines artístiques, i en una edició especialment melòdica. Des de la performance urbana de Kinshasa fins a les paraules prohibides de Guinea Equatorial, el Grec i Wallay! viatjaran més que mai entre continents, portant a la pantalla bruixes, fantasmes i iniciacions, entre les llegendes vives de Costa d’Ivori, els batecs de Lagos o les costes de Somàlia.

Les sessions seran a la Filmoteca de Catalunya (del 17 al 26 de juny), a l'Institut Français (del 28 de juny al 2 de juliol) i a CaixaForum (4 de juliol, clausura)

Per a més informació, consulteu el web

 

Dates

  • Calendari
    Del 17 de juny al 4 de juliol
  • Espai

    Diversos espais

  • Preu
    [field_price]