Barcelona cultura

Compra les teves entrades exclusivament en aquest lloc web i en els punts de venda oficials.
Desconfia de les entrades i dels preus dels llocs web viagogo.com o stubhub.es
Que no t’enganyin!

Espectacles destacats
Paraíso de los negros
Teatre Grec
13/07 - 14/07
Jr.cE.sA.r, KVS & NNT
Teatre Lliure Montjuïc
14/07 - 15/07
Ramon Molins, a partir del conte original de Beatriz Osés
Mercat de les Flors
01/07 - 02/07
Cía. Aïda Colmenero Dïaz
saT! - Sant Andreu Teatre
07/07 - 08/07

Activitats de l'espectador

Biblioteques de Barcelona
01/07 - 31/07
De manera virtual o presencial, les biblioteques de Barcelona s'afegeixen a les activitats del Grec 2021 amb clubs de lectura, taules rodones i sessions dedicades a un art que té una tradició llarga a l'Àfrica: la narració oral.
Plaça de Margarida Xirgu
30/06 - 03/07
Una DJ de primera, agitació al carrer, un combinat d’artistes molt especial i ritme, molt de ritme. Tot ho trobareu en la primera setmana de propostes escèniques a la plaça de Margarida Xirgu.
Creació i Museus

Artificialia! Exòtica! Mirabilia!

Xavier Manubens
Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona - Montjuïc
27/06 - 27/06
Què deuen tenir a veure les pràctiques del cos i del transformisme amb el fons patrimonial del Museu Etnològic i de Cultures del Món? Ho veureu en la proposta escènica d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.
Creació i Museus

Els colors de la pluja

Companyia El Martell
El Born Centre de Cultura i Memòria
01/07 - 04/07
Teatre, poesia escènica i cançó d’autor en un diàleg entre la creadora Laia Alsina i l’exposició que es pot veure a El Born Centre de Cultura i Memòria.
Grec Converses

El blog del Grec

Espectacle en línia
19/05 - 31/07
Necessiteu informació suplementària sobre el festival i els seus protagonistes? Doncs feu un cop d'ull al blog del festival.

El Grec, molt a prop!

El viatge continua el 2021 inspirant-nos en Àfrica, un continent jove, contemporani, ple de llum i de color que trobem molt a prop nostre.
Notícies
dc. 23/06/2021 | 10:00 H
Els teatres de proximitat de la ciutat presenten, durant el Grec 2021 Festival de Barcelona, muntatges que connecten de manera directa amb el viatge africà de l'edició d'enguany, creacions que ens ofereixen una mostra de la dramatúrgia contemporània i, en alguns casos, muntatges reprogramats de l'edició del 2020.
dt. 22/06/2021 | 09:15 H
Encara que les arts vives siguin les estrelles del Grec Festival de Barcelona, la gran cita barcelonina amb les arts escèniques dedica també un espai a la creació audiovisual col·laborant amb el festival de cinema africà Wallay!, mostrant-nos el resultat d’una experiència comunitària, repassant les creacions cinematogràfiques del director teatral Peter Brook i combinant cinema i música a la fresca a Sala Montjuïc.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades