Barcelona cultura

Abonaments i Descomptes

Descomptes especials

BESCANVI DEL VAL REGAL

Si tens un val regal ja el pots bescanviar per entrades del Grec 2019! 

Pots fer-ho de manera presencial a Tiquet Rambles (La Rambla, 99) o al telèfon d’informació i venda d’entrades 93 316 11 11. Horari d’atenció de dilluns a diumenge de 10 a 20:30 h.

Espectacles inclosos

DESCOMPTES

Descomptes aplicables als espectacles dels espais Grec Montjuïc:
Teatre Grec, Teatre Lliure, Mercat de les Flors, plaça Margarida Xirgu, Sala Hiroshima, Museu d'Arqueologia i La Vilella.

Last Minute* Venda el mateix dia de l'espectacle a Tiquet Rambles i a la taquilla del mateix espai. Consulteu condicions a barcelona.cat/tiquetrambles

  • Grec en família (14 de juliol – Teatre Grec). Entrada gratuïta amb el carnet del Super3. Entrades al web o taquilles del Teatre el mateix dia 14 de juliol.
  • Future Lovers, Flam, Oi Neoi!, Manes. Descompte del 40% amb el Carnet Jove.

 

ABONAMENTS

Compra de 3 o més espectacles:

Abonament +3

Compra de 5 o més espectacles:

Abonament +5

EXCEPCIONS GENERALS:

  • Consulteu el detall de descomptes de cada espectacle al web del festival (Programa/espectacles)
  • Espectacles exclosos de tots els descomptes: Kronos Quartet, Grec en Família, Titus Andrònic, L'amansi(pa)ment de les fúries, Lù, Polzet, i Cases.
  • Espectacles exclosos d'alguns descomptes o amb descomptes limitats: espectacles de música, La Tienda de los Horrores, Jerusalem i Manes.
  • L'espectacle En Masse es pot incloure als abonaments del Festival i al val regal
  • Adreceu-vos als mateixos espais, per als descomptes dels espectacles de: Teatre Romea, Teatre Goya, Teatre Nacional de Catalunya, La Villarroel, Sala Beckett, SAT!, Teatre Akadèmia, Antic Teatre, La Caldera, Auditori, BARTS, Jamboree, Harlem Jazz Club, Palau de la Música, Teatre Condal, Teatre La Gleva, Escenari Joan Brossa, Fundació Joan Miró, MNAC i Sala Montjuïc.

 

Comparteix aquest contingut