Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Abonaments i descomptes

Grec Festival

Descomptes per als espectacles del Teatre Grec, Teatre Lliure, Mercat de les Flors, plaça de Margarida Xirgu, Dipòsit del Rei Martí, Centre Cultural La Model i la Fundació Julio Muñoz Ramonet.

 

Descomptes

Tarifa Jove (fins a 30 anys), a 15 €.
50% de descompte amb la Targeta Rosa, per a família nombrosa i monoparental.
50% de descompte per a entrades Last Minute.
25% de descompte per a persones de més de 65 anys i persones a l’atur.
20% de descompte amb el carnet de Biblioteques de Barcelona.

Grups
30% de descompte per a grups de més de 10 persones (venda a l’OCCU).
25% de descompte per a grups d’entre 6 i 10 persones al Teatre Grec (venda a l’OCCU).

* Es pot demanar l’acreditació corresponent que validi el descompte aplicat a l’hora de comprar les entrades.
* L’espectacle Beethoven 7, de Sasha Waltz & Guests; així com els concerts de Joan Dausà, Sílvia Pérez Cruz, Rufus Wainwright i Mayte Martín Quartet tenen descomptes limitats.

 

Abonaments exhaurits

Comuniquem que hem exhaurit tots els abonaments d’entrades del festival. Tots els que ja heu adquirit els vostres abonaments, disposeu d’entrades i espectacles per bescanviar-los. 

Podeu fer-ho fins al final del festival, però us recomanem bescanviar-los el més aviat possible per no quedar-vos sense localitats. 

Els espectacles The Pulse, de Gravity & Other Myths i Beethoven 7, de Sasha Waltz & Guests; així com els concerts de Joan Dausà, Sílvia Pérez Cruz i Rufus Wainwright queden exclosos dels abonaments.

ATENCIÓ: Hi ha limitació de localitats bescanviables per a cada funció. Si no trobeu entrades bescanviables per un dia concret d’un espectacle, proveu en altres funcions. Els espectacles Firmamento, de La Veronal, Altsasu, de La Dramática Errante / Maria Goiricelaya, Vessel, de Damien Jalet & Kohei Nawa i Celui Qui Tombe, de Yoann Bourgeois, han exhaurit les entrades bescanviables per a totes les sessions.

 

Grec Ciutat

Consulteu la informació dels descomptes de Grec Ciutat al web de cada espai.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades