Barcelona cultura

Creació i museus

A_MEN (Treball, dones i migracions)

Un antic recinte fabril del Poblenou és l’escenari ideal per a una reflexió en clau de circ sobre l’aportació de les dones als processos d’industrialització, en el marc d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.

Una creadora de circ italiana instal·lada a Catalunya hibrida diferents propostes escèniques de moviment, text i audiovisuals per realitzar una creació de circ contemporani en la qual relaciona el procés de recerca artística. És A_MEN, una autobiografia sobre els condicionaments socials, religiosos i polítics, amb una reflexió sobre el paper de les dones treballadores durant la industrialització a la Barcelona contemporània.

A_MEN (Treball, dones i migracions) es pot veure a l’antiga fàbrica Oliva Artés (una de les sales del MUHBA, el Museu d’Història de Barcelona) com a part de Creació i Museus, un cicle de propostes escèniques en el qual artistes de disciplines diverses entren en contacte amb els museus i les institucions culturals de Barcelona i interactuen amb les instal·lacions i els fons dels espais en un seguit de muntatges de teatre, dansa, circ o música.

Una coproducció de La Central del Circ i el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA).

Entrada lliure, és imprescindible fer reserva.

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 12 anys. El museu no es fa responsable de les opinions expressades per l’artista en aquesta creació.​

Fitxa artística

Concepció, creació i interpretació: Veronica Capozzoli Acompanyament artístic: Sergio González Gallego Creació audiovisual: Àlex Cabrer Manning Mirada externa: Virginia Gimeno Folgado Escenografia: Júlia Medina Gil  Performance site-specific: Linda de Berardinis

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris dissabte 3/7 - 19:00 H diumenge 4/7 - 19:00 H

Espai MUHBA Oliva Artés

Activitats relacionades

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades