Barcelona cultura

Aula de públics amb el TresC

Diversos espais 24/05 - 10/07

Un espai de trobada per a tots els públics amants de la cultura, que tindran l’oportunitat d’aprendre (o potser fins i tot de desaprendre) mentre projecten una mirada diferent i transversal sobre l’oferta cultural de la ciutat.

En la col·laboració amb el Grec 2022, el TresC se centra en espectacles que tenen com a escenari el Teatre Grec, ja siguin representacions teatrals, de dansa o propostes musicals. Les sessions de presentació d’espectacles previstes inclouen des d'entrevistes en línia o assajos oberts de caràcter presencial fins a trobades en què els artistes i les artistes expliquen els processos creatius. Tot plegat, a fi d’aconseguir que la ciutadania connecti amb algunes de les propostes més interessants de la programació del festival.

Les activitats programades enguany són:

 

El burlador de Sevilla
Quin encaix tindria avui en el nostre món el personatge de Don Joan? Pregunteu-li a Xavier Albertí, director d'un espectacle de la Compañía Nacional de Teatro Clásico que revisita un dels mites fundacionals de la cultura europea a partir de l’obra atribuïda a Tirso de Molina.
24 de maig, a les 18.00 h
Vestíbul del Teatre Romea
Més informació i inscripcions aquí.

 

28 i mig
Un muntatge aplaudit del 2013 s'ha tornat a veure enguany durant un mes al Théâtre National La Colline de París. El firmen la companyia La Perla 29 i el director Oriol Broggi. Veniu a sentir-los parlar sobre una festa escènica amb regust italià que és tot un homenatge al món de la ficció.
9 de juny, a les 19.00 h
Hotel The Barcelona Edition - Espai Cabaret
Més informació i inscripcions aquí.

 

Malalts del cel · Sisa. L'últim disc de Jaume Sisa, a l'escenari
Un seguit de músics convidats, admiradors del mestre, reinterpreten les cançons de l’últim disc de Jaume Sisa que el creador no ha arribat mai a presentar en directe. A partir d'aquí, la sessió s'endinsarà en la diversitat de músics i generacions d'artistes presents al Grec d'enguany.
5 de juliol, a les 18.00 h
Antiga Fàbrica Estrella Damm

 

Orquestra Simfònica i Nacional de Catalunya (OBC) i Alba G. Corral
Durant el Grec 2022, l'artista Alba G. Corral, una especialista a omplir d'imatges d'una gran bellesa creades amb ordinador les trobades més diverses, posarà el seu talent al servei de la música de l'OBC, que interpretarà La cançó de la Terra, de Mahler. Ella mateixa us parlarà sobre els processos creatius propis i les col·laboracions que ha fet amb músics de tota mena.
La data i l'hora s'anunciaran pròximament
L’Auditori

 

Paraíso perdido
El paradís perdut, de Milton, una de les grans fites de les lletres europees, arriba al Teatre Grec versionat per Helena Tornero i dirigit per Andrés Lima. El director i una part de l'equip artístic, encapçalat per Pere Arquillué, ens parlaran del muntatge i de la manera com l'han dut a escena.
La data, l'hora i l'espai s'anunciaran pròximament.
L'activitat és gratuïta, però cal fer inscripció.

Dades

Dates i horaris Del 24 de maig al 10 de juliol

Espai Diversos espais

Activitats relacionades

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades