Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Cafè Grec

Catalunya Ràdio 25/06 - 27/08

Una manera d’acostar-se a la programació del Grec des de la música dels espectacles que en formen part.

Com cada any, Catalunya Ràdio i el Grec coprodueixen un espai radiofònic que s’adapta a les temàtiques diverses que travessen el Grec 2023 i recorre la programació del festival a partir de la música que acompanya els diversos espectacles de teatre, dansa, circ o escenes híbrides. Condueix la proposta el periodista musical Albert Puig.

Capítol 1: El full d'instruccions

En aquest preàmbul del programa fem un avançament de tots els temes que tractarem al llarg dels nou programes següents: els grans concerts, el teatre, la dansa, el circ, el cinema, l'escena híbrida, les produccions musicals, el flamenc i el jazz, i la cloenda. Un programa a manera de full d'instruccions per explicar com volem parlar de la programació del Grec 2023 a partir de la seva música.

Capítol 2: Els grans concerts

Ens endinsem en els tres grans concerts que es faran enguany al Teatre Grec de Montjuïc. Joan Dausà, que celebra 10 anys de la publicació de "Jo mai mai", La Ludwig Band, que presenten al Grec el seu tercer disc, i Rufus Wainwright, que aterra amb tota la banda per presentar el seu nou disc "Folkocrazy" i celebrar els 20 anys de la publicació de la seva gran obra, "Want one" i "Want two".

Capítol 3: Produccions musicals

En aquest tercer lliurament us parlem de tres produccions musicals espectaculars que presenta el Grec 2023. La primera, la de la Sílvia Pérez Cruz amb Liliana Herrero i Maria Gadú, la segona la de Refree amb Maria Mazzotta i l'última la de Luisa Sobral, Rita Payés i Lucía Fumero.

Capítol 4: La música en el teatre

Avui parlem d'uns quants muntatges teatrals del Grec 2023 que amaguen esplèndides bandes sonores. Obres com "El dia que va morir l'últim panda", "Los juegos feroces", "La plaça del Diamant" o "Dins del cor del món" on podem escoltar música de Raynald Colom, Gerard Marsal, Clara Aguilar o Sergio Camacho.

Capítol 5: La dansa

Ens capbussem en les partitures i la música dels principals espectacles de dansa d'aquest Grec 2023 amb artistes i companyies com les de Sol Picó, IT Dansa, Malpelo o Rocío Molina, amb música d'artistes tan diversos com Niño de Elche, Josep Tutusaus o Marihiko Hara.

Capítol 6: El cinema del Grec

En aquest nou capítol ens centrem en la programació de cinema i concerts de la Sala Montjuïc. Pel·lícules com "As Bestas", "Argentina 1985" o "She said" es projectaran acompanyades de concerts d'artistes com Anna Colom, Tarquim o Alba Armengou.

Més informació:
ccma.cat/catradio

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Cada diumenge, del 25 de juny al 27 d’agost

Espai Catalunya Ràdio

LlenguaCatalà

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades