Barcelona cultura

Com entrenar-nos per a un futur desconegut?

CCCB SALES 04/07 - 08/07

Possiblement heu vist actuar més d'un cop i de dos aquesta companyia, però sabeu com creen els seus espectacles? Us ho expliquen en aquest taller.

Els espectadors i espectadores més joves connecten perfectament amb la manera d'entendre l'escena d'un col·lectiu de cinc creadores que mostren al públic mirades i perspectives noves sobre temes actuals i que ens conviden a adonar-nos que no sempre podem confiar en allò que veiem. Entre els muntatges més coneguts de la companyia, Los bancos regalan sandwicheras y chorizos o Arma de construcción masiva, o bé Explore el Jardín de los Cárpatos (Grec 2020).

En aquest taller, titulat Com entrenar-nos per a un futur desconegut?, la companyia mostra a un grup d'espectadors i espectadores el seu mètode de treball. Convidaran els participants, dividits en grups, a preparar un fragment d'una proposta escènica. Serà una creació realitzada de manera sostenible, accessible i amb un caràcter horitzontal. Amb els materials que tingui més a mà, cada grup generarà un fragment de cinc minuts. Es faran paleses, així, les dinàmiques que s'estableixen en un procés de creació col·lectiva, de manera que allò que és singular es transforma, s'encomana, es barreja amb altres singularitats, i ofereix com a resultat una poètica nova del que és comú, entenent comú com a propietat de tothom i, també en el sentit d'ordinària i freqüent. En acabar el taller, hi haurà una mostra final.

Més informació:
www.cccb.org

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Del 4 al 8 de juliol

Espai CCCB SALES

Activitats relacionades

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades