Barcelona cultura

Creació & museus: 10 Atlàntides

Espectacle coral sobre els aspectes diversos de la figura de mossèn Cinto Verdaguer. Cadascuna de les cares de Verdaguer serà invocada per una parella, trio o quartet de músics, poetes i artistes visuals. La façana de Vil·la Joana, a Vallvidrera, on el poeta va viure els darrers dies, serà l'escenari d'un espectacle amb narrativa polifònica i melodia discontínua. Amb la participació d'una vintena d'artistes de Barcelona, la majoria vinculats a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, entre els quals poetes i escriptores com Núria Martínez-Vernis, Blanca-Llum Vidal i Martí Sales, la violinista Sara Fontán, els músics improvisadors Luis Tabuenca (percussionista) i Mark Cunningham (trompetista), els col·lectius musicals Nuu, Coàgul i Aalbers, la cantant Liviana Mauretti o la creadora de visuals analògics Anna Irina Russell, a més de La Megacobla, els Za! i els col·lectius artístics Pedra i Bitlab.

Idea i direcció: Za!

Coordinació i producció tècnica: The Good Good (Residents FiC)

Una coproducció de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Museu d’Història – Casa Verdaguer de la literatura (Vil·la Joana)

A les 20 h visita guiada gratuïta a la Casa Verdaguer de la literatura. Inscripció prèvia a http://ajuntament.barcelona.cat/museuhistoria/ca

Museus i espais culturals de la ciutat acullen, amb motiu del Grec Festival de Barcelona, tot de propostes escèniques de disciplines diverses que mostren el potencial creador dels artistes vinculats a les fàbriques i espais de creació de la ciutat.

Activitats gratuïtes

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris dijous 11/7 - 21:30 H

Espai Museu d’Història de Barcelona - Vil·la Joana

Activitats relacionades

Comparteix aquest contingut