Barcelona cultura

Dramawalker Poblenou Tour

Com a part de les activitats obertes al públic en general de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett, cinc dramaturgs i dramaturgues ens presenten unes ficcions sonores interactives que es basen en històries reals explicades per habitants dels barris.

El projecte Dramawalker està impulsat pel Centro Dramático Nacional en col·laboració amb la Sala Beckett, Grupo Chévere i el Centro Dramático Galego (Xunta de Galicia) i té com a objectiu crear unes ficcions sonores en espais específics que serveixin com a memòria viva de les ciutats i dels barris.

A Barcelona, el projecte s’ubica al barri del Poblenou i pren com a punt de partida un seguit d’històries dels seus veïns i veïnes, que recorden el passat industrial de la zona i que mostren la vitalitat del teixit associatiu amb projectes artístics i culturals d’avantguarda. La responsabilitat d’investigar en la memòria del barri ha recaigut en els dramaturgs i dramaturgues Roc Esquius, Sílvia Navarro, Oriol Puig, Mercè Sarrias i Joan Yago.

Els i les intèrprets Mercè Arànega, Quim Àvila, Jofre Borràs, Anna Carreño, Vanessa Segura, Elena Tarrats, Roger Vidal i Joana Vilapuig han participat en aquesta experiència que us proposa fer una passejada pel Poblenou amb un telèfon mòbil connectat a internet i fent servir uns auriculars. Mentre camineu, anireu escoltant les històries als mateixos espais on van tenir lloc.

El Dramawalker Poblenou Tour us proposa diverses convocatòries:

Presentació de Dramawalker Poblenou
14 de juliol, a les 18.00 h
Parc del Centre del Poblenou
Els autors i les autores que han escrit les històries presenten l’activitat amb Fernando Sánchez Cabezudo, coordinador artístic i assessor del Centro Dramático Nacional, i Aina Tur, coordinadora artística del projecte.

Coloms
14, 21 i 28 de juliol, a les 19.00 h
Diversos espais del barri del Poblenou
Veïns i veïnes del barri que donen de menjar als coloms, coloms que ens parlen sobre les persones que els alimenten... Una creació de Sílvia Navarro, amb interpretacions d’Anna Carreño i Roger Vidal i amb la col·laboració especial de Quim Àvila.

La víbria del Poblenou
14, 21 i 28 de juliol, a les 19.00 h
Diversos espais del barri del Poblenou
Cultura popular del Poblenou en una història que té a veure amb l’imaginari festiu, els focs artificials i els correfocs. Una creació d’Oriol Puig, amb Jofre Borràs i Vanessa Segura i amb la col·laboració especial de Mercè Arànega i Quim Àvila.

El batec del barri
14, 21 i 28 de juliol, a les 19.00 h
Diversos espais del barri del Poblenou

El dramaturg Roc Esquius ha imaginat diverses escenes que tenen lloc en quatre espais del Poblenou i en quatre moments dels segles XX i XXI. Amb Mercè Arànega i Elena Tarrats.

La resistència
14, 21 i 28 de juliol, a les 19.00 h
Diversos espais del barri del Poblenou
Tres episodis de la història del barri ambientats en tres moments diferents d’aquest segle i del segle passat que ens parlen sobre condicions de treball, repressió política i violència de gènere. Ha escrit les històries Mercè Sarrias i les interpreten Quim Àvila i Joana Vilapuig, amb la col·laboració especial de Jofre Borràs, Anna Carreño, Elena Tarrats i Vanessa Segura.

Una producció de la Sala Beckett i el Centro Dramático Nacional
 
L’entrada és lliure, però és imprescindible reservar l’entrada.

Dades

Dates i horaris dimecres 14/7 - 18:00 H dimecres 14/7 - 19:00 H dimecres 14/7 - 19:00 H dimecres 21/7 - 19:00 H dimecres 28/7 - 19:00 H

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades