Barcelona cultura

El Grec, a la Xirgu: primera setmana

Una DJ de primera, agitació al carrer, un combinat d’artistes molt especial i ritme, molt de ritme. Tot ho trobareu en la primera setmana de propostes escèniques a la plaça de Margarida Xirgu.

DJ Owey
30 de juny i 3 de juliol, a les 18.30 h; 1 i 2 de juliol, a les 18.30 i a les 19.45 h
L’activitat a la plaça comença molts dies amb una sessió de la DJ Owey, tot un referent dels sons negres en l’escena musical barcelonina. Molta gent s’ho ha passat la mar de bé a les seves sessions, on sonen des del dancehall i el reggae jamaicans fins a l’afrobeat de diverses zones d’Àfrica, passant per l’afrohouse, el trap, el soul, el funk, el house, l’R&B i el hip-hop. Veniu a ballar?

Container
Cia. Emília Gargot
30 de juny i 1 i 2 de juliol, a les 18.45 h
Algun cop us heu reprimit d’insultar algú? Heu pensat mai quin efecte té, en l’espai públic real, l’odi que s’aboca a les xarxes socials? Aquesta proposta us convida a comprovar-ho. I és que Container és el vostre espai de confiança, on un incendiari, un contenidor en flames, una assistent de veu i els vostres whatsapps seran els elements necessaris perquè puguem expressar el nostre odi d’una manera divertida i sense por. Si teniu entre 14 i 40 anys i teniu pràctica a escriure en el mòbil amb certa rapidesa, sou el públic objectiu per a aquest espectacle, que requereix una mínima destresa en l’ús del WhatsApp.

Els artistes de la Xirgu
Kerol / Anna Mbengue / DJ Owey / Fre3 Bodies / Ku’dancin Afrobeatz 
30 de juny, a les 19.45 h
Un espectacle informal i divertit, amb artistes diferents depenent del dia. Com a mestre de cerimònies, Kerol, un artista singular que combina els malabars amb el beatbox. Serà qui presenti un seguit d’artistes que de vegades repetiran i de vegades s’alternaran: la ballarina senegalesa Anna Mbengue, que veureu en totes les actuacions fent, juntament amb Kerol, de fil conductor de la proposta; la DJ Owey i els seus sons d’arrel negra; joves valors de la dansa com el grup Fre3 Bodies, i les danses moderníssimes del col·lectiu Ku’dancin Afrobeatz. 


Camut Band i Djilandiang
Àfrica Camut Barcelona
3 de juliol, a les 19.00 h
La Camut Band, un dels grups de claqué i percussió més coneguts de la ciutat, uneix forces amb el grup senegalès Djilandiang en un espectacle en el qual la dansa i la música africanes són les grans protagonistes. Ells porten a la plaça de Margarida Xirgu un espectacle en el qual veureu com el ritme, la percussió i la dansa ens transporten per fer-nos viure una experiència única. Aquí, el claqué s’interpreta sobre ritmes d’arrel negra, de manera que el claqué i la percussió africana formen un tot.

Espectacles gratuïts

GRAELLA D'ACTIVITATS

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris dimecres 30/6 - 18:30 H dijous 1/7 - 18:30 H divendres 2/7 - 18:30 H dissabte 3/7 - 18:30 H

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Rang de preusActivitats gratuïtes

Activitats relacionades

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades