Anar al contingut principal
Barcelona cultura

On el teatre batega: cicle de lectures dramatitzades

Diversos espais 26/06 - 18/07

Dramaturgs i dramaturgues emergents i noms coneguts de l’escena presenten els seus nous textos en un cicle que inclou la lectura de les obres que han obtingut les beques Carme Montoriol.

L’any 2020, les sales de proximitat de la ciutat i el Grec Festival de Barcelona van endegar una experiència de col·laboració que ha anat creixent i que, enguany, proposa al públic i als dramaturgs i les dramaturgues una nova experiència: un cicle de lectures dramatitzades triades entre les rebudes en una convocatòria pública, amb el projecte de portar-ne alguna a escena durant el Grec 2023. 

Entre les lectures del cicle, n’hi haurà una a la Sala Versus Glòries (12 de juliol) dedicada específicament a les obres guanyadores de les beques Carme Montoriol que s’atorguen cada any. Són uns ajuts a l’escriptura dramatúrgica que atorga el programa Barcelona Ciutat de la Literatura i que estan destinats a fer que els autors i les autores que ja hagin estrenat, com a mínim, una obra en puguin escriure una altra en qualsevol llengua. 

Podreu escoltar textos de dramaturgs i dramaturgues que potser ja coneixeu i de nous valors de l’escena en sis espais de la ciutat:

Més informació:
https://www.teatresdeproximitat.cat/ca/on-el-teatre-batega.html

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Del 27 de juny al 19 de juliol, a les 20 h. Dia 11 de juliol, a les 19 i 21 h.

Espai Diversos espais

Preus3 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades