Barcelona cultura

Es pronuncia Camí

Com a part de la programació de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett, es posa en escena un text sobre tres actors i una actriu atrapats per la pandèmia de la covid-19 mentre treballaven en una adaptació de 'La pesta', de Camus.

Una actriu jove arriba de Berlín a Barcelona, on espera rodar un curtmetratge. Mentre és a la ciutat, comparteix pis amb tres actors, però la vida de tots es veurà alterada pel confinament. Així, quedaran en una mena de realitat suspesa, amb els projectes aparcats i una vida (o simulacre d’existència) forçosament compartida.

Angoixats per viure una situació sense sentit, trobaran la salvació en La pesta, d’Albert Camus, una obra que decidiran adaptar per quan tot s’acabi. I, mentre treballen en l’obra, els personatges, les situacions i les paraules de Camus es barrejaran amb la seva vida quotidiana i els ajudaran a enfrontar-se als dubtes i les vacil·lacions que els provoca la situació que viuen. Paga la pena resistir-se a un enemic invencible? Com serà tot quan tot s’acabi? Quina mena de teatre voldrem fer demà? Comèdia i drama es combinen en una història en la qual Camus mostrarà als joves protagonistes el camí cap a l’inconformisme.

El text i la posada en escena són una creació de La Mala Companyia, un grup d’estudiants format per Guillem Font, Cristina Fuentes Àvila, Àlex Pujol, Eduard Serra, Xavier Oró Archs i Xènia Sendra Luna, que l’any 2019 van coincidir a l’Institut del Teatre portant a escena l’adaptació d’una novel·la de Camus sota la direcció del seu tutor, el director teatral Ramon Simó. En començar el confinament, aquells antics estudiants van quedar sorpresos per les similituds entre el treball que acabaven de fer i la realitat que vivien. Després de contactar amb el director, van decidir revisar la seva creació a la llum de la nova i trasbalsadora realitat a la qual s’enfrontaven.

 

Una coproducció d’Amici Miei Produccions i La Mala Companyia

Fitxa artística

Autoria: La Mala Companyia Direcció: Ramon Simó Interpretació: Guillem Font, Cristina Fuentes, Àlex Pujol, Eduard Serra Escenografia: Xevi Oró Il·luminació: Xènia Sendra Vestuari: Joan Ros Producció: Júlia Simó Cap tècnic: Pau Montull Fotografia: Cesc Hernàndez

Dades

Dates i horaris dimecres 14/7 - 20:30 H dijous 15/7 - 20:30 H divendres 16/7 - 20:30 H dissabte 17/7 - 19:00 H dimarts 20/7 - 20:30 H dimecres 21/7 - 20:30 H divendres 23/7 - 20:30 H dissabte 24/7 - 19:00 H

Espai Sala Beckett - Poblenou

Rang de preus10 € -16 €

Activitats relacionades

Espectacles relacionats

Sala Beckett - Poblenou
08/07 - 11/07
Simon Stephens
Sala Beckett - Poblenou
30/06 - 01/08

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades