Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Factoria Grec

Diversos espais 30/04 - 31/07

El festival, en combinació amb un portal de crítica teatral, us proposa anar al teatre d’una altra manera: endinsant-vos en els processos de creació i coneixent els i les artistes que en són protagonistes.

Des del teatre de gran format fins a les sales més íntimes i més lligades a les noves experiències escèniques: aquest és el recorregut que fareu, entre el final de maig i el mes de juny, de la mà de les persones expertes del portal de crítica escènica Recomana.cat. Proposen, a un grup d’espectadors i espectadores, assistir a assajos i funcions i, després, mantenir un diàleg amb els i les artistes. 

Les accions previstes són:

Cantus gestualis #Introitus, de Ça Marche
Dia i hora: 15 de juny, a les 18.30 h
Espai: Graner, centre de creació de dansa i arts vives
Quina relació mantenen joc i mort? Amb aquesta pregunta en ment i treballant exclusivament amb actrius no professionals, la companyia Ça marche inicia una trilogia que desenvoluparà en els pròxims anys. Veniu a veure un fragment del primer muntatge i conegueu la companyia.
Més informació
Inscripció 

Aspecte global d’una qüestió, d’ATRESBANDES
Dia i hora: 17 de juny, a les 13.00 h
Espai: Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
Les coses quotidianes i els grans esdeveniments, les coses minúscules i les que són èpiques tenen una relació, encara que de vegades no sigui evident. Us ho ensenya una companyia que us proposa projectar una mirada nova sobre la realitat que us envolta. Veniu a veure un fragment del muntatge i descobriu aquest col·lectiu escènic.
Més informació
Inscripció 

Runa, de Lali Ayguadé
Dia i hora: 22 de juny, a les 18.30 h
Espai: Graner, centre de creació de dansa i arts vives
Tornant a la fisicalitat, la coreògrafa reivindica l’existència tangible davant la lleugeresa intranscendent del món actual i ens convida a sentir el pes dels cossos i a recordar el que som en essència: éssers vius.
Més informació
Inscripció 
 

El Burlador de Sevilla, amb la Compañía Nacional de Teatro Clásico. Dir: Xavier Albertí 
Dia i hora: 3 de juliol, a les 20.30 h
Espai: Jardins del Teatre Grec
Si visqués avui, Don Juan infringiria les normes morals del nostre temps o, com a mínim, potser seria políticament incorrecte. S'ho planteja, amb paraules, imatges i música, el director Xavier Albertí en la seva versió del clàssic atribuït a Tirso de Molina. Aquesta xerrada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia. És imprescindible disposar d'una entrada per a l'espectacle (35% de descompte per a les persones que participin en l'activitat).
Més informació
Inscripció
 

Scratch, d'Aka Teatre
Dia i hora: 8 de juliol, a les 12.00 h
Espai: El Molino
Un monòleg que posa en el punt de mira els pactes del desig, la simulació dels nostres estats anímics i la sexualitat permesa a la dona. Us proposem assistir a una funció prèvia amb un crític especialista per tal que conegueu tots els secrets de l’espectacle.
Més informació
Inscripció 

 

Barcelona Districte Cultural en acció
A les propostes esmentades s'afegiran tres sessions en les quals el programa de l'Institut de Cultura de Barcelona (Icub) Barcelona Districte Cultural convida a programadors dels centres cívics i a espectadors vinculats a comissions de programació d’aquests equipaments a unes sessions per a grups tancats.
En aquestes sessions, podran conèixer els processos de creació de dos artistes i companyies: Cris Blanco, que parlarà sobre l’espectacle Grandissima Illusione, i la Companyia PSiRC, a la qual podrem seguir en diverses fases del procés de creació del seu espectacle, Després de tot.

 

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Maig, juny i juliol

Espai Diversos espais

Rang de preusGratuït amb inscripció prèvia

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades