Barcelona cultura

Factoria Grec: Urban Nature

El públic podrà conèixer algunes propostes del Grec mitjançant un seguit de visites, presencials o virtuals, durant les quals assistirà a converses o veurà parts del procés de creació.

Com es viu, com es treballa i com es protesta en una gran ciutat? Ho podreu comprovar sota el guiatge dels membres de la companyia Rimini Protokoll, que aquest cop col·laboren amb l’escenògraf Dominic Huber. Sempre fascinats per les noves tecnologies i la globalització, parlen de realitats quotidianes, treballen amb persones expertes i porten el teatre molt més enllà dels murs que el limiten. És així com han obtingut premis tan destacats com un Lleó d’Argent a la Biennal de Venècia de l’any 2011.

En aquesta instal·lació performativa, us conviden a assumir la personalitat d’algú altre, en una proposta que té com a escenari les mateixes sales del CCCB. Podreu conèixer els integrants d'aquest col·lectiu escènic en una trobada en la qual podreu aprofundir en el sentit d'aquest muntatge.

Primer, els i les visitants podran fer una visita completa a la instal·lació (19.00 hores) i, després (20.30 hores), hi haurà una conversa amb els creadors d'aquesta proposta. 

 

Més informació

 

Fitxa artística

Amb: Jordi Bordes, Allx Phillips

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris diumenge 27/6 - 19:00 H

Espai CCCB SALES

Activitats relacionades

Espectacles relacionats

Rimini Protokoll
CCCB SALES
02/07 - 19/09

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades