Barcelona cultura

Festasec Jove

Plaça de Margarida Xirgu 16/07

Teatre, música, skate... Són només algunes de les activitats que us proposen els joves del Poble-sec per afegir-vos a les celebracions de la Festa Major del barri. Us esperen a la plaça de Margarida Xirgu.

Apunteu la data: dissabte, 16 de juliol, la Comissió Jove de Festa Major del Poble-sec, formada per joves del barri, us convoca a gaudir d'un seguit d’activitats que, amb el nom de Festasec Jove, inclouen des de teatre fins a música en directe, passant per tallers de skate i de Magic.

Formen part de la Comissió Jove l’Associació de Joves Units del Poble-sec, l’Associació de Patinadors Sants4ever, el col·lectiu de patinadors de les Tres Xemeneies, l’equip de futbol sala femení Atlètic La Palma, la Tarda Jove, el col·lectiu Relax&Free, Nastè Teatre, el col·lectiu Finally Rich Magazine i altres joves artistes o esportistes del barri.

Tots us han preparat un vespre per gaudir en família, amb els amics i, el més important, per a totes les edats. La festa comença a les 19.30 h amb una representació teatral, continuarà a les 20.30 h amb un espai dedicat a l'skate i al Magic i acabarà, de 22.00 a 2.00 h de la matinada, amb música en directe. Teniu gana? Passeu per la paradeta que han muntat i podreu prendre un te amb menta o tastar unes pastes àrabs o una crep.

Festasec Jove és la vostra festa, us la perdreu?

Més informació:
https://jovespoblesec.blogspot.com

Dades

Dates i horaris dissabte 16/7 - 19:30 H

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Activitats relacionades

Espectacles relacionats

Antigua i Barbuda
Plaça de Margarida Xirgu
06/07 - 09/07
Cia. Manolo Alcántara
Plaça de Margarida Xirgu
13/07 - 15/07
Insectotròpics
Plaça de Margarida Xirgu
20/07 - 21/07

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades