Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Focus Rabih Mroué

Filmoteca de Catalunya 12/07 - 18/07

Aprofitant la presència de l’artista libanès a Barcelona, la Filmoteca li dedica un cicle que inclou projeccions i una conferència-performance, amb activitats que s’estenen al MACBA i a Fabra i Coats.

Considerat un dels artistes libanesos contemporanis més interessants del moment, Rabih Mroué porta al Grec 2023 una de les creacions més celebrades, un relat entre la realitat i la ficció que es titula Riding on a cloud i que es podrà veure al Teatre Lliure.

Aprofitant la presència de l’artista a la ciutat, un programa d’activitats donarà a conèixer aspectes diversos de la seva feina. La Filmoteca de Catalunya ofereix un cicle de projeccions dedicat a l’artista (dies 12, 13, 15 i 18 de juliol; 4 €/sessió) que inclou, també, la conferència-performance “Make me stop smoking” (dia 12).

A més a més, Mroué participarà en un taller a Fabra i Coats de l’Escola d’estiu per a artistes Can Mamella (13 i 14 de juliol) i en la conferència-performance “Sand in the eyes”, que es podrà veure al MACBA (14 de juliol, 19.00 hores. Entrada: 5 €).

Més informació:

Sand in the Eyes

Make Me Stop Smoking

Shooting Images

Je veux voir

 

 

Fitxa artística

Comissariat: Pablo Martínez

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Del 12 al 18 de juliol

Espai Filmoteca de Catalunya

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades