Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Grec al Sec

Plaça de Margarida Xirgu 29/06 - 23/07

Públic i artistes es confonen i es barregen durant el Grec que se celebra a la plaça de Margarida Xirgu, una mena de plaça Major del festival on podreu gaudir d’espectacles, però també fer-hi un mos.

La plaça de Margarida Xirgu esdevé un punt de trobada durant el Grec Festival de Barcelona, un espai compartit que l’any passat va estrenar un servei propi de restauració. Se’n van encarregar els bars i els restaurants del barri del Poble-sec, que enguany tornen a prendre les regnes de les barres i les taules que trobareu repartides per la plaça de dimecres a dissabte.


Veniu a conèixer l’oferta, àmplia i diversa, d’aquests espais de restauració abans o després dels espectacles programats a la zona o, simplement, asseieu-vos a prendre alguna cosa i a gaudir de l’ambient del festival!

Un total de quinze restauradors del Poble-sec s'alternen a la plaça cada setmana. Veniu a tastar l'oferta gastronòmica de cada espai:

Del 29 de juny al 2 de juliol: 

Casa Xica
Palocortao
La Porca
Blue Truffle 
Turín

Del 6 al 9 de juliol:

Denassus
Sasha Bar
Modoki Funky Roll
Blue Truffle 
Turín

Del 13 al 16 de juliol:

Tan’s Lunchbox
Tacos 99
Malevo
El Patán
Blue Truffle 
Turín

Del 20 al 23 de juliol:

Zaza - Cuina i Vi
Azoka Taberna
Veg it
Piel de gallina
Blue Truffle 
Turín

Consulta tota la informació de Grec al Sec aquí

 

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Del 29 de juny al 23 de juliol. Dimecres i dijous, de 18.00 a 24.00 h. Divendres i dissabte, de 18.00 a 1.00 h

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades