Anar al contingut principal
Barcelona cultura

To live or not to live / To like or not to like

El Born Centre de Cultura i Memòria 22/07 - 23/07

Què és la bellesa i què té a veure amb el control polític i la dissidència? Ho descobrireu en una acció protagonitzada per un seguit de joves intèrprets.

Potser no hi heu pensat mai, però la idea que tenim de la bellesa constitueix una eina especialment potent de control polític. Es potencia mitjançant les xarxes socials, però aquestes mateixes eines de control poden estar, a la vegada, al servei de la dissidència. Ho entendreu perfectament veient l’acció que protagonitza un grup de joves en un espai no teatral on es plantejaran qüestions diverses al públic. Quins cànons de bellesa acceptem i quins no? Quina vida volem viure?

L’experiència programada enguany dona continuïtat a la que ja es va poder veure durant el Grec 2021 Festival de Barcelona.

Una proposta del Festival Escena Poblenou i la Cia. Ada Vilaró en col·laboració amb la Fundació Joan Brossa i Projecte Ingenu.

Un projecte subvencionat per l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació:

elbornculturaimemoria.barcelona.cat

Fitxa artística

Autoria: Creació col·lectiva a partir d’una idea original d’Ada Vilaró, Marc Chornet i Anna Maria Ricart Dramatúrgia i direcció: Ada Vilaró Interpretació: Elaine Grayling, Nil Martín, Alba Roldán, Joel Cojal Dispositiu escènic: Marc Chornet Composició musical i espai sonor: Gerard Marsal Assessorament dramatúrgic: Anna Maria Ricart Ajudantia de direcció: Toni Guillemat Mediació amb col·lectiu de joves: Sílvia Galí i Kha Villanueva Producció administrativa: Imma Romero Fotografia: Marta Serran Amb la col·laboració dels i les joves: Biel Sánchez Ballesteros, Amina Cisse, Dialika Cisse, Nahomy Hidalgo, Mauricio Pari Ticona, Adrián Roco Ramírez, Ainhoa Vendrell García

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris divendres 22/7 - 19:00 H divendres 22/7 - 20:00 H divendres 22/7 - 21:00 H dissabte 23/7 - 19:00 H dissabte 23/7 - 20:00 H dissabte 23/7 - 21:00 H

Espai El Born Centre de Cultura i Memòria

Duració40 min

LlenguaCatalà

Rang de preusGratuït amb reserva prèvia

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades