Barcelona cultura

Creació i museus

Ominira: Danza Néctar

Un grup de músics ecologistes de Barcelona interpreta el paper dels insectes pol·linitzadors en els ecosistemes mediterranis representats al Jardí Botànic de Barcelona.

Els Ominira formen un trio de guitarra, trompeta i electrònica nascut a Barcelona que explora el món natural amb el que ells anomenen ritmes salvatges.

Amb la mostra musical Danza Néctar, ens parlen sobre el frenesí pol·linitzador, la bellesa dels processos naturals que comporta i la importància que tenen en la nostra pròpia subsistència. La creació adopta la forma d’una instal·lació sonora que acompanyarà cada un dels biomes representats al recinte del Jardí Botànic. Aquests biomes es convertiran així en espais de reflexió sobre la importància dels serveis ecosistèmics que ofereixen els artròpodes. Una experiència d’exploració en contacte amb la natura que es, alhora, una manera diferent d’escoltar música.

La interpretació musical de l’exposició “Danza Néctar”a càrrec dels Ominira, es pot veure al Jardí Botànic del Museu de Ciències Naturals de Barcelona com a part de Creació i Museus, un cicle de propostes escèniques en el qual artistes de disciplines diverses entren en contacte amb els museus i les institucions culturals de Barcelona i interactuen amb les instal·lacions i els fons dels espais en un seguit de muntatges de teatre, dansa, circ o música. 

Una coproducció de la Fabra i Coats: Fàbrica de creació i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Entrada lliure, és imprescindible fer reserva.

Fitxa artística

Interpretació musical: Adrià Martí, Alexis Rossell, Èric Segura

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris diumenge 4/7 - 18:00 H diumenge 4/7 - 18:30 H diumenge 4/7 - 19:00 H diumenge 4/7 - 19:30 H diumenge 4/7 - 20:00 H

Espai Jardí Botànic de Barcelona

Activitats relacionades

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades