Barcelona cultura

Paint & Play: Street Art Space

Us agrada el grafiti? Tindrem a quatre grans artistes a la plaça de Margarida Xirgu! No cal que tingueu experiència: veniu a pintar i a deixar-vos portar per coneguts valors de l'street art com ara Turkesa, Elisa Capdevila, Clara Sáez o Btoy. Són quatre grans artistes dels carrers de Barcelona que ens porta Difusor, un col·lectiu dedicat a projectes i intervencions artístiques a l'espai públic.

Ajudar a col·locar les plantilles d'Andrea Michaelsson (Btoy), donar un cop de mà per "fondejar" la peça d'Elisa, o moure l'esprai amb Turkesa us permetrà veure de prop com elaboren les seves creacions per a aquest esdeveniment: cares de coneguts personatges de la cultura anglosaxona pintats sobre un llenç format per caixes de cartó que esdevindran una autèntica paret. Us sentireu com uns artistes urbans i, un cop les obres estiguin acabades, podreu moure les caixes i intercanviar-les per tal de formar imatges noves en una mena de puzle gegant. Una galeria d'art urbà que, un cop s'acabi l'activitat, es quedarà a la plaça perquè el públic pugui jugar-hi construint i desconstruint rostres nous cada vegada.

A més, a la tarda, tindrem una UCU Live Sessión, una sessió de música urbana en directe, amb sons experimentals, beatmakers, turntablism, escratx i Fx.

Al cor del festival, a Montjuïc, s'ofereixen durant bona part del mes de juliol un seguit d'activitats gratuïtes, ideals per passar una bona estona abans dels espectacles programats.

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris 4 de juliol, de 17.30 a 22 h

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Activitats relacionades

Espectacles relacionats

Grec Festival

 

Wanted

Societat Doctor Alonso
Plaça de Margarida Xirgu
04/07 - 18/07

Grec Festival

 

Marc Parrot

Refugi
Plaça de Margarida Xirgu
(Iurta)
16/07 - 17/07

Comparteix aquest contingut