Barcelona cultura

Creació i museus

Som aquí per millorar les nostres vides

Una activitat educativa i d’arts en viu al voltant de la idea d’anhel de futur per a la qual Vulnus, Arts Vives i Recerca s’associa amb l’artista independent Marta Galán Sala.

Som aquí per a millorar les nostres vides és una activitat educativa i d'arts en viu al voltant de la idea d'anhel de futur. L'anhel de futur dels i de les joves que han migrat recentment a la ciutat de Barcelona. I l'anhel de futur de ser ciutadà o ciutadana, un estatus que atorga drets i deures, que permet tot un seguit de privilegis i que té a veure amb el llegat del colonialisme.

Posarà en relació el treball prospectiu amb els joves, el seu desig de pertànyer, les seves projeccions futures. Es compartirà amb el públic l'enregistrament d’un únic pla seqüència que es desenvoluparà en el context del conjunt arqueològic d’El Born Centre de Cultura i Memòria, on l’espai de memòria es convertirà en un espai de diàleg amb els i les joves migrants.

Aquesta proposta educativa i d'arts en viu, fruit del treball entre l’artista independent Marta Galán Sala i Vulnus Arts Vives i Recerca, pren com a referència L’arca russa, el film d'Alexander Sokúrov, i el contraposa amb la contemporaneïtat tècnica del lip dub.

L'experiència és fruit del vincle i la seva permanència en el temps entre joves nouvinguts, mediadors i creadors artístics de diferents processos de treball comunitari que s’inicien en el marc de Bornlab, laboratori de memòries d’El Born CCM i el programa “Construeix-te” de la Fundació Comtal, amb els projectes Arqueologia del quotidià (2019) i Nosaltres som aquí(2020), i l’espectacle Forasters vindran, coproduït pel Teatre Lliure, Mousiké / Susanna Barranco i Marta Galán Sala.

 

Fitxa artística

Una creació col·laborativa de: Brahima, Dianelis   Diéguez, Pau Dudeluka, Mohamed el Asri- Mohi Lee, Marta Galán Sala, Sílvia G. Márquez, Roger Lapuente, Thomas Louvat,  Asun Pié Balaguer, Hagoun Kande, Osmane Sarr, Aboubacar Touré, Sumba Abdul Mutalib Nassir, Mohamed M'ma, Ridouane Kabouri, Mohamed Aamir, Anna Rovira, Gisela Saló, María Abella

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris dimecres 7/7 - 19:00 H

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades