Barcelona cultura

Taller Tegere Tulon: Jocs de picar mans, ballar, cantar en cor i fer rotllanes

Sota el guiatge de l’etnomusicòloga Lucy Duran, el Trio da Kali protagonitza unes experiències de “reimaginació col·laborativa de patrimonis musicals” com la que veurem a Barcelona. S’acompanyen d’activitats com aquest taller familiar.

En la seva estada a la ciutat per oferir un espectacle que han titulat L’experiència barcelonina, el Trio da Kali posa en comú el patrimoni ancestral de la cultura mandinga i el patrimoni musical de la Barcelona del 2021, incloent-hi un seguit de músics barcelonins, part dels quals d’origen africà. Ho faran actuant al Teatre Grec, però també protagonitzant una residència a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona, que inclou activitats com aquest taller.

Qui participi al taller “Tegere Tulon” podrà introduir-se en el vast repertori de la tradició griot del sud-oest de Mali gràcies al joc i a unes músiques d’esbarjo que són domini exclusiu de nenes i dones i que constitueixen la font de moltes cançons populars del país. En aquesta activitat s’ensenya als i a les assistents a picar de mans i cantar en rotllana. És una activitat divertida i aparentment senzilla, però amaga una activitat artística de motricitat i coordinació rítmica i melòdica especialment complexa i exigent. Serà una manera molt bona d’introduir-se en el món dels griots (jeli en llengua mandinga) en els seus inicis, en aquest cas en el món de les nenes que un dia seran dones griot.

En col·laboració amb L’Altre Festival.

Activitat per a tots els públics i edats.

L’entrada és lliure, però és imprescindible fer reserva. Enllaç de reserva disponible pròximament.

Més informació: barcelona.cat/fabraicoats

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris diumenge 27/6 - 19:00 H

Espai Fabra i Coats

Duració90 min

Preus0 €

Altres

Activitats relacionades

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades