Barcelona cultura

Tatuatge tribal i haka: Barcelona es pinta de maori

En un Grec que enguany viatja a Oceania, la plaça de Margarida Xirgu s'afegeix a la festa canviant de color i interpretant una dansa ancestral. La programació del festival a la plaça de Montjuïc inclourà dos dels rituals maoris més coneguts: el tatuatge tribal i el haka. Ens conduiran per unes tradicions apassionants Pau Beyondskin (Paula Muñoz, doctora en Belles Arts, especialista en tatuatge tradicional maori i investigadora de la història del tatuatge en el món) i Gensen Palmer, intèrpret professional de haka maori.

Ells s'encarregaran de presentar-nos un recorregut força entretingut i per a tots els públics per aquesta cultura de Nova Zelanda. Acompanyeu-los i us ensenyaran com us podeu pintar la cara com un maori, sigueu grans o petits, i, també, com s'interpreta un haka, una dansa que es balla amb la cara pintada i que inclou exclamacions i moviments contundents per desafiar els rivals. Aquesta mateixa dansa s'interpreta també com a mostra d'hospitalitat i en celebracions especials, simbolitzant la potència i la unió del grup. Quedeu-vos fins al final i gaudireu, en directe, d'una representació cent per cent professional d'aquest ritual sorprenent!

Al cor del festival, a Montjuïc, s'ofereixen durant bona part del mes de juliol un seguit d'activitats gratuïtes, ideals per passar una bona estona abans dels espectacles programats.

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris 12 de juliol, de 20 a 21.30 h

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Activitats relacionades

Espectacles relacionats

Grec Festival

 

Wanted

Societat Doctor Alonso
Plaça de Margarida Xirgu
04/07 - 18/07

Grec Festival

 

Marc Parrot

Refugi
Plaça de Margarida Xirgu
(Iurta)
16/07 - 17/07

Comparteix aquest contingut