Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Trobada internacional de programadors i programadores

El Molino - i altres espais 04/07 - 07/07

Un espai d’intercanvi i de trobada adreçat a professionals de l’escena de països diversos que vulguin conèixer el festival i endinsar-se en les propostes de la programació d’enguany.

Professionals de la programació i de les arts vives de procedències diverses participen en un conjunt d’activitats del Grec_PRO d’enguany, que torna a celebrar-se de manera presencial.

La cita inclou converses i sessions informatives, dedicades a assumptes d’interès per al sector, com ara la mobilitat, la sostenibilitat i la diversitat cultural; presentacions dels projectes del Grec Festival Barcelona 2023; visites guiades a equipaments amb trobades amb artistes i presentacions de projectes en procés de creació.

Part de les xerrades i les presentacions d’alguns espectacles es faran a El Molino, una sala mítica amb una història llarga que la ciutat acaba de recuperar. A més, les persones participants tindran la possibilitat de conèixer altres espais relacionats amb la vida escènica barcelonina: la Nau Ivanow (que celebra el 25è aniversari), l’Institut Ramon Llull (que celebra el 20è aniversari) i el Districte Cultural de l’Hospitalet, entre altres.

Durant el Grec_PRO, a més, les persones assistents podran entrar a alguns dels espectacles del festival programats aquella setmana.

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Del 5 al 8 de juliol

Espai El Molino - i altres espais

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades