Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Coproduccions

Coproduccions

En aquest apartat trobareu els espectacles del festival en la producció dels quals col·labora el Grec Festival de Barcelona.

El Grec Festival de Barcelona és un gran aparador de les arts escèniques que funciona amb un doble compromís: mostrar al públic de la capital catalana alguns dels grans espectacles internacionals que es poden veure ara mateix i donar a conèixer i promoure tant com sigui possible el talent barceloní i català.

Amb aquest doble objectiu, el Grec s'implica en les produccions de grans espectacles, sovint en col·laboració amb altres festivals europeus. El Grec reforça així el seu paper d'agent impulsor de les arts escèniques en el circuit internacional i assegura la presència a la ciutat de grans propostes dels creadors més nous.

De la mateixa manera, el Grec Festival de Barcelona produeix o coprodueix espectacles d'arts vives signats i protagonitzats pels talents barcelonins i catalans, assumint el paper de promotor de valors emergents del teatre, el circ, la música o la dansa, a més de recolzar artistes amb una trajectòria ja consolidada i, en definitiva, convertint-se en un gran mostrari dels talents locals. Per fer-se una idea de la importància de les coproduccions en el conjunt de la programació del Grec, només cal pensar que, del total d'espectacles i propostes que podreu veure durant aquesta edició, entre el trenta i el quaranta per cent són coproduccions.

Image: 

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades