Anar al contingut principal
Barcelona cultura

AKA Teatro: "Scratch" + Txe Roimeser

Molinex

Un monòleg que posa el punt de mira en els pactes del desig, la simulació dels nostres estats anímics i la sexualitat permesa a la dona, i una performance que invoca un Molino ple de vellut, lluentons, fum i desitjos.

AKA Teatro (successora de l’Associació Descartable, amb més de deu anys d’experiència) és una productora teatral creada per Daniel J. Meyer i Montse Rodríguez Clusella que té com a objectiu crear espectacles que acostin el públic jove i adult a temes universals i polèmics des de la no vehemència, amb nous llenguatges, potència física, formal i visual. Amb música original de Paula Jornet i la interpretació de Clara Mingueza, el monòleg Scratch ens parla mitjançant llenguatges multidisciplinaris (música, moviment, noves relacions amb el públic) dels límits socials en la sexualitat de les dones, de la constant necessitat d’“estar bé” i de si realment tot està permès en el món de la nit i la parella.

Des d’una pràctica transfeminista i partint d’allò quotidià, l’artista gironina Txe Roimeser sap assenyalar mecanismes de construcció d’identitats i utilitzar les esquerdes i els marges per generar errors que evidenciïn poders i ficcions. Ara ens proposa la performance Un poco de niebla, una deriva per altres cossos i pel que potser va succeir a El Molino quan era vellutat, quan s’il·luminava amb lluentons sobre el maquillatge. Especular amb el temps, els desitjos i els fums. Tossir i empassar. Escopir i xuclar.

Molinex és una celebració de la diversitat a través de la performativitat vinculada a les arts escèniques, la música, la performance i el rescat de la memòria. Emmarcada en el Grec 2022 Festival de Barcelona, és una proposta canalla i queer amb El Molino com a escenari i el Paral·lel com a context.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona.

Pots consultar tota la programació de Molinex, aquí.

Fitxa artística

Aka Teatro
Autoria: Daniel J. Meyer, Direcció: Montse Rodríguez Clusella, Composició de les cançons: Paula Jornet Interpretació: Clara Mingueza, Escenografia: Anna Tantull, Il·luminació: Natàlia Ramos, Irene Ferrer, Vestuari: Aka Teatro, Disseny de so i espai sonor: Daniel J. Meyer, Coreografies: Guille Vidal-Ribas, Producció: Aka Teatro, Ajudantia de producció: Gina Aspa Miralta Logo: Quim Àvila Fotografia: Ona Vilar del Pino Coordinació tècnica: Carla Casanovas Agraïments: La Brutal, Pink Pol DJ, Grupo Arena, Admes Castillo, Carles Rodríguez, Nau Ivanow, Diana Roig, Laura Domènech, Ruben Monjo

Text desenvolupat al IX Laboratori d'Escriptura Teatral Fundació SGAE 2021.

Txe Romeiser
Amb: Txe Romeiser

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris dissabte 9/7 - 22:00 H

Duració 120 min

Preus 15 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades