Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Al final, les visions

Llàtzer Garcia

Sala Beckett - Poblenou - Sala de Baix 29/06 - 31/07

Culpes i memòria, supervivents i càrregues d’aquelles que es porten tota la vida a l’esquena... D’aquestes coses i d’algunes altres us en parla l’autor resident d’aquesta temporada a la Sala Beckett.

La Sara i l’Adri, una parella jove, s’instal·la en una masia, no gaire lluny de Girona. De seguida coneixen el veí, l’Álex, que viu sol en una casa a poques passes de la seva i amb qui comencen a establir una relació que es consolida la nit que ell els convida a sopar. Acabada la reunió, i ja de matinada, la Sara no pot dormir i, en mirar per la finestra, veu el seu veí, ajupit a terra, mig nu, mirant-se de manera obsessiva la casa on viuen i, en concret, la finestra del dormitori que ocupen... Les nits següents, l’Álex continua fent la mateixa estranya aparició.

Culpes imposades, redempcions que es fan esperar molts anys, somnis, retorns, visions i finals formen part d’una història intensa que ens parla d’aquell territori en el qual conviuen els vius i els morts, els qui ja han marxat i els qui, potser malgrat tot, encara hi són.

L’autor resident de la Sala Beckett durant el curs 2021-2022, Llàtzer Garcia, ha imaginat aquesta ficció basada en fets reals. Ha estat autor i director de muntatges teatrals com La terra oblidada (2012), La pols (2014), Sota la ciutat (2015), L’última nit del món (2016), Els nens desagraïts (2017), Els somnàmbuls (2019) o La font de la pólvora (2021). Ha guanyat diversos guardons, entre els quals el premi de la Crítica i el premi Serra d’Or.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i la Sala Beckett.

La funció del dia 6 de juliol disposarà d'un servei de traducció en llengua de signes catalana.

Fitxa artística

Interpretació: Joan Carreras, Laia Manzanares, Joan Marmaneu, Xavi Sáez, Escenografia: Sebastià Brosa, Il·luminació: Ganecha Gil, Vestuari: Joana Martí, Composició musical i espai sonor: Guillem Rodríguez, Moviment: Maria Salarich, Ajudantia de direcció: Roger Torns

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 29 de juny al 31 de juliol, de dimecres a dissabte, a les 20.30 h. Diumenge, a les 18.30 h.

Espai Sala Beckett - Poblenou

Duració 105 min

Llengua Català

Preus 11-22 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades