Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Alba Carmona / Jesús Guerrero

Desvarío

Districte de Nou Barris (Pati) 24/07

El pati de la seu del Districte de Nou Barris es converteix en un escenari dedicat al flamenc per presentar un festival nascut l’any 2000 i que actualment gestiona l’associació barcelonina El Dorado.

Entre la música popular i els sons moderns, Alba Carmona ha estat mitja vida estudiant les músiques d’arrel, uns coneixements que ha compartit amb artistes com Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Domínguez o Las Migas. Ara, després de passar per l’experiència de la maternitat, l’artista crea els seus propis temes en un primer disc en solitari compost gairebé íntegrament per ella mateixa. Li produeix el disc Jesús Guerrero, un dels grans artistes de l’escena flamenca actual, que també serà el guitarrista que l’acompanyi en la seva actuació a Desvarío.

Desvarío és hereu del festival Flamenco a Nou Barris, que va néixer a iniciativa del Districte Municipal de Nou Barris com una activitat de la festa major de l’any 2000 i que, després de disset edicions, es va extingir. Ara, El Dorado S. F. B., en col·laboració amb els Serveis Tècnics del Districte de Nou Barris, s’ha fet càrrec de la direcció i la gestió del nou festival. El Dorado és una associació cultural que va néixer l’any 2007 amb la finalitat de crear un espai estable de promoció i difusió de la cultura flamenca a Barcelona des de la comprensió del flamenc com un art popular modern.

Com activitat paral·lela, una instal·lació permetrà veure, cada dia del festival, una tria de l’arxiu audiovisual d’El Dorado. A més, el diumenge, 24 de juliol, a les 12.00 h, s'imparteixen dues classes mestres a càrrec dels especialistes en flamenc Ana Morales i Rycardo Moreno.

Una coproducció del Districte de Nou Barris i El Dorado, Sociedad Flamenca Barcelonesa.
Amb el suport del Grec 2022 Festival de Barcelona.

ATENCIÓ: L’entrada per a aquesta actuació també inclou l’accés al concert Jardín impuro, d’Andrés Marín, José Valencia, Salvador Gutiérrez, Raúl Cantizano i Dani Suárez, a les 21.30 h.

 

Fitxa artística

Interpretació musical: Alba Carmona (cante), Jesús Guerrero (guitarra)

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris diumenge 24/7 - 20:00 H

Espai Districte de Nou Barris (Pati)

Duració 60 min

Preus 15 € tarifa general / 10 € tarifa reduïda

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades